20171208

8.12.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja meidän suunnalta Rantatalon Kyllikille ja Rühlmanin Kyllikille!

Nousin hyvissäajoin.  1.0 astetta miinuksella. Harmaata. Juotuani kupillisen kahvia mantelileivän kanssa, kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Lunta oli tullut kovasti. Palattuani koulukeikalta työntelin vähän lumia.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Korkea veisua. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 hain Emilian ja Danielin koulusta meille.

Syötyäni vähän ja kahvia juotuani, menin hiihtelemään Kusiaismäkeen 12 km. Sateli lisää lunta. Mennessä puoli astetta miinuksella, lopettaessani nollassa. Tänään kävivät kytkemässä valot siihen asentoon, että kun pimeä tulee, ne syttyvät hiihtoratojen varteen. Pohjiakin ajelivat latupohjille - yksi hiihtäjä mönkijällä vetäen. Jo eilen minulla meni 300 rikki - ts. tuli 307.6 km hiihtelyä tälle syksylle.

Palattuani hiihtelemästä lähti M-L kylälle kauppa-asioille. Juotuani kahvit ja vähän oikaistuani sohvalle, menin työntelemään lunta pihasta. Oli märkää lunta, jota se ei vielä aamulla ollut.

Iltapalaa ja teetä. Terhi-Marja ja Emilia kävivät.

Tein vähän kirjallisia hommia, jotka olivat olleet ns. rästissä.

Eilisissä uutisissa oli yksi iso asia - varmaan muitakin - joka kyllä aiheuttaa kalabaliikkia maailmalla: USA:n presidentti tunnusti Jerusalemin juutalaisen kansan pääkaupungiksi - ja lupasi, että USA siirtää suurlähetystön Tel-Avivista jerusalemiin. Kyllähän me Raamattua lukevina ihmisinä tiedämme sen, että oliko Trumpin ilmoitus Raamatun mukainen. Mistäpä tuon tietää, vaikka jotkut muutkin maat tekevät samoin.

Siunausta!

Ps. "Sillä Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän rukouksiansa, mutta Herran kasvot ovat pahantekijöitä vastaan" (1. Piet. 3:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti