20171225

 
25.12.
 
Joulupäivä. Jeesuksen - minunkin Vapahtajani ja Herrani - syntymäjuhla. Olen kiitollinen Hänestä, syntieni sovittajasta.
 
Noustessamme oli miinuksella 3.7 astetta. Taivas oli harmaa.
 
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Jesajan kirjaa.
 
11:ksi menimme Marja-Leenan kanssa Vapaakirkkoon, Vapaaseurakunnan ja Helluntaiseurakunnan yhteiseen Joulukirkkoon. Haimme Salmen myös sinne. Raimo Kauppinen, Vapaaseurakunnan pastori, johteli tilaisuuden. Helluntaiseurakunnan kuoro lauloi. Lauluissa oli "mukava sävy." Helluntaiseurakunnan pastori Mika Turunen saarnasi. Puhe ei ollut "kiiltokuva-seimenlapsi-joulukortti" -saarna, vaan evankeliuminjulistusta, jonka kautta saattoi vaikka tulla uskoon.
 
Palattuamme kotiin söimme ja joimme kahvia.
 
Terhi-Marja ja Emilia tulivat käymään. Hekin maistelivat meidän jouluruokiamme. Kynttilät - elävät ja sähköiset loivat tunnelmaa eri puolilla. Joimme kahvia.
 
Kävin 30.8 km joulupäivä-hiihtelyllä Kusiaismäessä. Satoi lunta. mennessäni 3 astetta pakkasella, palatessani 2-3. Aleni pian.
 
Iltapalaa ja teetä.
 
Jouluvalojen loisteessa jouluilta meillä eteni.
 
Siunausta!
 
Ps. "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas" (Jes. 9:5). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti