20171231

 
31.12.
 
Vuoden 2017 viimeinen päivä. Noustessa 0.3 astetta lämpöisellä. Taivas oli harmaa.
 
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Jesajan kirjaa.
 
11:ksi menimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle tilaisuuteen. Sen johteli Vesa Rautasaari. Hän myös puhui - hyvin. Musiikissa oli Petri Nuotio - hyvät juonnot lauluihin. Todistuspuheenvuorot käyttivät Martti Laitinen ja Timo Ahola. Lopussa Vesa pyysi vaimonsa Katin ja minut rukoilemaan. Mukava kokous.
 
Tulimme kaupan kautta kotiin - mm. tuliaisia huomista reissua varten hommailin.
 
Palattuamme kotiin söimme ja joimme kahvia.
 
Kävin Uudenvuodenaaton hiihtelyllä Kusiaismäessä. 21 km sivakoin, 2-3 astetta miinuksella. Mukava sää. Liukas latu. Kuukin juhlisti pyöreällä naamalla vuoden viimeisen päivän hiihtoa. 873.2 km tuli hiihtelyä syyskaudelle 2017.
 
Palailtuani hiihtolenkiltä pudottelin talon räystäiltä roikkuvia lumia. Otin myös tuhkat takasta. Sytyttelin takkaan tulen.
 
Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel kävivät. Daniel ja Denis tulivat tänään Venäjältä kotiin. Tuossa etupihan puolella ampuivat raketteja, sekä muita "papatteja" - meidänkin vanhojen iloksi. Lahjoja oli meille lähetetty myös runsaasti rajan takaa. Joimme kahvit.
 
Iltapalaakin tuli syödyksi.
 
20-21 välillä otin rinkan ja repun esille ja aloin pakkailla huomista reissua varten.
 
Hyvää, Jumalan siunaamaa vuotta 2018 jokaiselle, joka tämän lukee!
 
Ps. "Ei Kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut" (Joh. 1:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti