20171213

13.12.

Lampisen Seijalle sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä.

1.6 asteen verran oli miinuksella noustessani uuteen päivään hyvissä ajoin. Join kahvia kupillisen ja menin viemään Emilian ja Danielin kouluun. Ohuen kerroksen oli eilen illan jälkeen sadellut lunta.

Syötyäni aamupalaa ja kahvia ajelin Kannonkoskelle "verkkoja heittämään." Ts. kävin jakamassa 250 kutsua ylihuomista - pe. 15.12. klo 18 - KYLÄILTAA varten, joka on Osuuspankin kerhohuoneessa.

Palattuani join kupillisen kahvia ja kävin hakemassa Danielin meille koulusta. Marja-leena oli leiponut sämpylöitä, joten meijjän huushollissa leijailivat hyvät leivonnan tuoksut. Alkoi paistelemaan ruisleipiä.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km. Tänään oli vedetty baanalle hyvät ladut, joten passasi "hiiviskellä" suksien kanssa. Aivankuin olisi satumaassa - no, ainakin kuin joulumaassa - hiihdellyt. Puut olivat lumisina niin kauniita. Tulkaahan vaan hiihtelemään Kusiaismäkeen. Minulla rapsahti tämänpäivän hiihtelyllä 400 km rikki - eli olen hiihdellyt Kusiaismäessä tämän syksyn aikana yhteensä 419.2 km.

Palattuani hiihtolenkiltä hain puut takkaa varten illaksi.

18.30:ksi menimme M-L:n kanssa Herran kohtaamisen iltaan helluntairukoushuoneelle. Timo Ahola johteli. Paavo Järvinen saarnasi ja johti rukouspalveluun. Kävin esillä. Kuoro lauloi.

Paluumatkalla kokouksesta kävimme kaupassa.

Sytyttelin tulen takkaan. Söimme kaupan pizzaa, Teimme kokeeksi raejuustosta joulupuuroa.

Luin Jesajan kirjaa.

Siunausta!

Ps. "Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan. Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin" (1. Tess. 5:9-11).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti