20230219

19.2.2023.

"Minulle tuli tämä Herran sana: Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. ..."

(Hes. 38:1-7). 

Jatkan tästä huomenna - jHs. Tämä kaikki, mitä Jumala on profeettansa kautta antanut Raamattuun kirjoitettavaksi, tulee toteutumaan tarkasti. On hyvin raju profetia - ja raju tapahtumasarja.

-------------------------

"...Järjen väitteistä huolimatta lienee sittenkin myöntävän vastauksen antaminen Kristukselle elämämme kallein asia. Ja juuri nyt on sopiva aika sanoa sydämessään kyllä, sillä "!nyt on otollinen aika, nyt on pelastuksen päivä." (Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, Karas-Sana Oy 1984, s. 32).

_______________

Sydämelliset onnittelumme Soile Aholalle, vielä tässäkin, syntymäpäivän johdosta!

Samoin Eija Mannille, nimipäivän johdosta!

Sunnuntai. 4.9 astetta miinuksella ylösnousussa. Harmaa taivas. Oli satanut lunta - ja koko ajan sanoi. Niin kuin koko päivänkin hissukseen.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

11:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Salmen haimme mukaan. Puhumassa oli lähetystyöntekijä, raamattukoulukaverini kymmenien vuosien takaa. Jotenkin vain koin, että oltiin asiain ytimessä; kuulimme sellaista puhetta, jota tuleekin kuulla. Tämän päiväiseen sanomaan liittyen, olen ajatellut, että kuuinkahan paljon nykyään vaikuttaa esim. seurakuntien lähetyskannatuksiin se, mikä on Jumalan tahto kutakin seurakuntaa kohtaan? Sekin on mahdollista, että päätökset tehdään ihmismielen - ja järjen - mukaan. Taitaa olla niin, että suurin osa lähetystyöntekijöistä lähetetään alueille, jossa on jo vakiintunut, vanha, työ. Pioneerialueille ei lähetetä paljon.

Kotiuduttuamme kokouksesta ruokaa ja kahvia.

Seurasin yleisurheilun SM-halleja netin kautta - hallissa, jossa itsekin olen muutaman kerran SM-kisoissa kävellyt kilpaa.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja kahvia.

M-L teki hyvää piirakkaa, jota nautittiin - jossa ei ole paljon hiilihydraatteja.

Seurasimme uutisia.

Tänään kuulin jonkun kuulleen Saarijärveltä terveisiä, että täällä on herätyksen henkeä. Itse en ole vielä huomannut. Ehkä tuo on profetia. Siihen uskon, että Jumala antaa Saarijärvelle hengellisen herätyksen, jolloin ihmisiä pelastuu runsaasti ja tapahtuu herran tekoja. Jumalan antama  niin ihmeellinen, että se voi alkaa aivan yhtäkkiä. Tästä voisi kirjoittaa enemmänkin, mutta ei nyt.

Siunausta!

Ps. "Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat" (1. Tim. 4:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti