20230220

20.2.2023.

Eilen kirjoitin Googin sodasta, profeetta Hesekielin saamana profetiana: Hes. 38:1-7. Siinä alussa luetellaan kansoja, jotka ovat Googin joukoissa. Mukana on myös kansoja, joita ei mainita nimeltä. Jumalalta tullut profetia - joita voimme Raamatusta lukea - on etukäteen kirjoitettua historiaa. Tämä profetia koskettaa syvästi Israelin kansaa, mutta "karmealla tavalla" myös Israeliin hyökkääviä joukkoja. Jatkan siitä mihin eilen lopetin:

"...Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, peittääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. ..." 

Hes. 38:8-12).

Jatkan tästä huomenna - jHs.

-------------------------

"...Syyllisyyden varjoihin ei käsittääkseni ole mitään muuta yhtä parantavaa "valohoitoa" kuin se, mikä lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista. ..." (Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, s. 38, Karas-Sana 1984).

-------------------------

Maanantai. 8.4 astetta miinuksella klo .35. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

6.15:ksi ajelin Aamurukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. 5 henkeä.

M-L kävi viemässä Danielin kouluun.

Kävin vielä sänkyyn.

Kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

Lapioin lumet etupihalta.

Ruokaa.

M-L haki Danielin koulusta.

Kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

HIIT-treeni: 10 x 1 min. kuntopyörällä kovalla teholla. Väleissä 1 min. palauttelua hiljaisella polkemisella. Alussa ja lopussa 3 min. rauhallista polkemista.

Luin hetken kirjaa.

Kuuntelimme Patmosta.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme hyvää puhetta Liesikappelista, 19.2 olleesta tilaisuudesta.

Katselimme uutisia - minä myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumala oli kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan" (2. Kor. 5:19).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti