20230224

24.2.2023.

Jatkan suoraa lainausta Hesekielin kirjasta, koskien Googin sotaa. Edellisinä päivinä olen kirjoittanut kohdat: Hes. 38:1-23, sekä 39:1-10. Jatkan siitä. Googin ja hänen joukkojensa kohtalo on surkea:

"...Sinä päivänä minä annan Googille  siellä, Israelissa, hautasijan, kulkijain laakson, itää kohden merestä; e sulkee tien noilta kulkijoilta. Sinne haudataan Goog ja koko hänen meluisa joukkonsa, ja sille pannaan nimeksi: Googin meluisan joukon laakso. Niitä hautaa Israelin heimo seitsemän kuukautta puhdistaaksensa maan. Koko maan kansa hautaa heitä, ja se on koituva heille kiitokseksi sinä päivänä, jona minä näytän kunniani, sanoo Herra, Herra. Valitaan vakinaiset miehet, jotka kulkevat maata ja hautaavat noita kulkijoita, mitä niitä on vielä jäljellä maan pinnalla, puhdistaaksensa sen; seitsemän kuukauden kuluttua he sen tutkivat läpikotaisin. Kun nämä kulkijat kulkevat maata ja joku heistä näkee ihmisen luut, laittaa hän niitten ääreen kivimerkin, siihen asti että haudankaivajat saavat sen haudatuksi Googin meluisan joukon laaksoon. Onpa eräällä kaupungilla nimenäkin Hamona - Niin he puhdistavat maan. ..."

(Hes. 39:11-16).

Jatkan huomenna - jHs.

Tulimme tietämään:

- Googin joukot saavat surmansa Israelissa

- Jumala antaa heille hautasijan Israelissa

- Israelilaiset, koko kansa, hautaa heitä 7 kuukautta

- Jumala osoittaa kunniansa asian kautta

- valtava määrä Googin joukoissa olleita haudataan. He kokevat täydellisen tappion.

- tämäkin profetia on tarkkaa historiaa ajat4ellen suhteellisen lähellä olevaa tulevaisuutta

________________________

"...Jumalan ratkaisu on silta. Se laskettiin vastarannalta, Jumalan maailmasta, meidän rannallemme. Silta on Jeesus Kristus. "Hän voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat." Pelastuksen silta laskettiin alas suurena sovintopäivänä eli Golgatalla silloin, kun Jeesus kuollessaan uhrikuoleman sanoi: "Se on täytetty." Silloin silta avattiin, otettiin käyttöön ja ikään kuin koekuormitettiin, sillä ensimmäisenä sitä pitkin meni kotiin kaikkein raskaimmin kuormitettu mies, ryöväri eli verikätinen rosvo. Ja silta kesti. ..." (Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, s. 69, Karas-Sana 1984).

________________________

Sydämelliset nimipäiväonnittelut: Matti Metsälälle, Matti Lehtomäelle, Matti Rantaselle, serkulleni, Matti Hokkaselle, toiselle serkulleni, Matti Häkkiselle ja siskoni pojalle, Matti Hokkaselle!

Matti Rantaselle myös syntymäpäiväonnittelut!

Perjantai. 3.0 astetta miinuksella ylösnousussa. Harmaa taivas.

M-L kävi viemässä Danielin kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

Laitoin takkaan tulen.

HIIT-treeni: 10 x 1 min. kuntopyörällä kovalla teholla, väleissä 1 min. hiljaista polkemista, alussa ja lopussa 3 min. rauhallista polkemista.

Ruokaa ja kahvia.

Seurasimme netin kautta hiihdon MM-kisoja.

Iltapalaa ja teetä.

Katsoimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Meidän apumme on Herran nimi, hänen, joka on tehnyt taivaan ja maan" (Ps. 124:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti