20230221

21.2.2023.

Kahtena edellisenä päivänä olen kirjoittanut tähän profetiaa, koskien Googin sotaa, jonka sanoman profeetta Hesekiel sai Jumalalta. Hänen toiminta-aikansa oli n. 593-572 eKr. Hes. 38:1-12 jakeet olen aiemmin kirjoittanut. Nyt jatkan siitä:

"...Saba, Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan? Sen tähden ennusta ihmislapsi ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmiensä edessä. Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta minä muinaisina päivinä puhuin  palvelijaini, Israelin profeettain kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että minä annan sinun karata heidän kimppuunsa?. ..."

Hes. 38:13-17).

Jatkan huomenna - jHs.

- Kiinnititkö huomiota jakeeseen, jossa sanottiin, että Goog lähtee asuinpaikastaan, joka on pohjan perillä

- myös siihen, että hyökkäys tapahtuu päivien lopulla

- varmaan huomasit senkin, että Jumala antaa Googin joukkoineen karata, hyökätä, Kansansa Israelin kimppuun siksi, että pakanakansat tulisivat tuntemaan Herran, kun Jumala osoittaa hänessä ja hänen joukoissaan pyhyytensä. Tämä tapahtuu hyvin järkyttävällä tavalla, kuten tulemme myöhemmin näkemään.

- lopunaikoina, joita elämme, tapahtuu lyhyen ajan sisällä paljon profetioiden täyttymisiä. Mm. tempaus, Jeesuksen tuleminen omilleen, niille, jotka uskovat - ja ovat uskoneet - Häneen. Jeesus tulee silloin pilviin ja tempaa meidät luokseen, vieden meidät Karitsan häihin. Sitä hetkeä varten meidän on oltava valmiita. siitä 7 vuoden kuluttua jeesus tulee omiensa kanssa maan päälle, Öljymäelle, ja alkaa tuhatvuotinen valtakunta, jonka lopussa on viimeinen tuomio, niille, jotka eivät ole uskoneet Jeesukseen.

______________________

"...Valkeuteen tuleminen on asenteessa tapahtuva muutos. Sitä voidaan kutsua myös parannukseksi, joka on yhtä kuin mielenmuutos. Parannusta tehdessään, valkeuteen tullessaan ihminen, joka ennen kulki kuin selin Jumalaan,ja eli niin ollen omassa varjossaan, kääntyy päin, ja käännyttyään hän kohtaa valon, joka valaisee mielen juuria myöten. Tätä valoon tulemista kutsutaan myös hengelliseksi heräämiseksi. Tällaista tapahtumaa ei ihminen itse saa sisimmässään aikaan, sillä se on Jumalan vaikutusta, Pyhän Hengen työtä. ..."

(Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, s. 39, Karas-Sana 1984).

______________________

Tiistai. 8.7 astetta miinuksella ylösnousussa. Harmaa taivas.

M-L kävi viemässä Danielin kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

Kävin 8.3 km La(i)skiaistiistai/rukouskävelyllä Tarvaalan suunnassa. Aurinko paistoi ja hanki säkenöi.

Laskiaisrokkaa ja kahvia.

Laitoin tulen takkaan.

18:ksi ajelin Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontumiseen, Häkkilään, Lehtomäelle. Johdin siellä meidät rukoukseen "tietyllä tavalla", johon kaikki saivat osallistua. Se oli tämän kertaisen piirin "ohjelma." 10 henkeä. Aluksi kahvistelimme, sitten lauloimme, juttelimme.

Kotona Iltapalaa ja kahvia.

Uutisten seurailua - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta" (2. Piet. 1:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti