20230226

26.2.2023.

Israel tulee tarvitsemaan - ja saamaan Jumalan lupaamana - paljon lisämaata, koska Jumala tuo sinne niin paljon Aabrahamin jälkeläisiä; juutalaisia/israelilaisia, eri puolilta maailmaa:

"Nosta silmäsi ja katso ympärillesi: he kokoontuvat, he tulevat sinun tykösi kaikki. Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, sinä puet heidät kaikki yllesi niin kuin koristeen ja sidot heidät vyöllesi niin kuin morsian vyönsä. Sillä sinä - sinun rauniosi ja autiot paikkasi, sinun hävitetty maasi - sinä käyt silloin ahtaaksi asukkaille, ja kaukana ovat ne, jotka sinua söivät. Vielä saavat sinun lapsettomuutesi lapset sanoa korviesi kuullen: Paikka on minulle ahdas, tee tilaa että voin asua."

(Jes. 49:18-20).

"...Ja he tulevat tietämään, että minä, Herra, olen heidän Jumalansa, kun minä, vietyäni heidät pakkosiirtolaisuuteen pakanakansojen luokse, kokoan heidät omaan maahansa enkä jätä sinne jäljelle ainoatakaan heistä."

(Hes. 39:28).

_____________________

"...Ystävät, älkää rääkätkö itseänne turhissa töissä, vaan antakaa sielunne levätä Kristuksen täytetyn työn varassa kuin suuressa ja lämpimässä sylissä. Käykää siihen "sykkyrään" kuin joskus pienenä, illan väsymyksessä, vanhempanne syliin" (Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, s. 82, Karas-Sana 1984).

_____________________

Sunnuntai. 10.2 astetta ylösnousussa. Sininen taivas. Aurinko paistoi.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

11:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Haimme Salmen mukaan.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin.

Ruokaa ja kahvia.

Seurailin hiihdon MM-kisoja netin kautta.

Laitoin takkaan tulen.

Terhi-Marja, Denis ja Emilia käväisivät.

Iltapalaa ja teetä.

Katsoimme you tubesta Vaajakosken baptistiseurakunnan Jumalanpalveluksen, jossa oli vastuuhenkilöitä lähimmäistyötä tekevästä Suvannosta - mm. Timo Kuusjärvi, joka on siellä myös töissä, vastasi tilaisuuden musiikista. 

Siunausta!

Ps. "Niin kuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä" (Kol. 2:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti