20230204

4.2.2023.

"...Kysykää Herraa ja hänen voimaansa, etsikää alati hänen kasvojansa. Muistakaa hänen ihmetöitänsä, jotka hän on tehnyt, hänen ihmeitänsä, ja hänen suunsa tuomioita, te Aabrahamin, hänen palvelijansa, siemen, Jaakobin lapset, te hänen valittunsa. Hän, Herra, on meidän Jumalamme, hänen tuomionsa yli kaiken maan. Hän muistaa liittonsa iankaikkisesti, säätämänsä sanan hamaan tuhansiin polviin, liittonsa, jonka hän teki Aabrahamin kanssa, ja Iisakille vannomansa valan. Hän vahvisti sen käskyksi Jaakobille, Israelille iankaikkiseksi liitoksi. Hän sanoi: Sinulle minä annan Kanaanin maan, se olkoon teidän perintöosanne. Heitä oli vähäinen joukko, vain harvoja, ja he olivat muukalaisia siellä. Ja he vaelsivat kansasta kansaan ja yhdestä valtakunnasta toiseen kansaan. Hän ei sallinut kenenkään heitä vahingoittaa, ja hän rankaisi kuninkaita heidän tähtensä: Älkää koskeko minun voideltuihini, älkää tehkö pahaa minun profeetoilleni. ..."

(Ps. 105:4-15).


Lauantai. 12.6 astetta ylösnousussa. Selkeä taivas. Aurinko paistoi.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa. 

M-L valmisteli tänään huomista tarjoilua helluntairukoushuoneelle - lähetyskahvitusta - jonka järjestävät tyttäremme, Terhi-marjan kanssa.. 

Menin helluntairukoushuoneelle Rukous- ja paastopäivään, joka alkoi klo 12. Siinä oli kolme sessiota: 12-13, 13-14, 14-15.

Kotona ruokaa ja kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Ennen 17 vein Danielin jäähallille, jossa heillä on ottelu.

Seurasin tekstiseurannan kautta, netistä, hiihdon mc-a.

HIIT-treeni -päivä: Poljin kuntopyörällä kovavauhtisesti 10 x 1 min. Väleissä palautuksena 1 min. hiljaista polkemista. Alussa ja lopussa 3 min. rauhallista polkemista.

Iltapalaa: Takassa paistettua uunimakkaraa. Teetä.

Seurasimme uutisia - minä myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meit ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa" (2. Tess. 2:16-17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti