20230227

27.2.2023.

Tähän alkuun mielenkiitoinen profetia - ts. etukäteen kirjoitettua historiaa - joka tulee tarkasti toteutumaan:

",,,Sinä päivänä on Israel oleva kolmantena Egyptin ja Assurin rinnalla, siunauksena keskellä maata, sillä Herra Sebaot siunaa sitä sanoen: Siunattu olkoon Egypti, minun kansani, ja Assur, minun kätteni teko, ja Israel, minun perintöosani (Jes. 19:24-25).

___________________

"...Kaikkein suurin synti onkin siis nyt se, että ihminen halveksii Jumalan tarjoamaa armopelastusta ja sillä tavoin polkee jalkoihinsa Kristuksen sovintoveren eli jää epäuskossa Jumalan yhteydetä pois. Syntien suuruus ja paljous ei ole enää pelastuksen esteenä, vaan se, ettei syntinen tyydy armahdukseen. ..." (Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, s. 84, Karas-Sana 1984).

___________________

Maanantai. 2.0 astetta miinuksella myöhäisen ylösnousun aikaan. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

Kävin 8.3 km kävely/rukouslenkillä Tarvaalan suunnassa. Alkupuolella hanget hohtelivat, kuin parhaana keväthankien aikana. Sitten vähän pilvistyi. Jossain vaiheessa kohtasin uskovaisen ihmisen - oli hiihtäen liikkeellä pyörätien vieressä olevalla ladulla -  jonka kanssa hetki jutusteltiin. Hän kutsui kylään. Ennen puolta matkaa tuli vastaan mies, joka ei ollut uskovainen. Hänenkin kanssaan puheltiin. Olen todistanut hänelle aikaisemminkin ja antanut myös luettavaa. Nyt saimme taas puhua elämämme tärkeimmästä asiasta: uskosta Jeesukseen. Jossain vaiheessa tuli paluumatkalla vastaan mies sauvakävellen. Hänen kanssaan juttelimme aikatovin. Hänenkin kanssaan olen jutellut aiemminkin muutaman kerran - ja puhuneet hengellisistä asioista. Nyt saimme puhua entistä avoimemmin. Hänkään ei ole uskossa. Vielä ennen kotiin saapumista tuli vastaan uskovainen naapuri, jonka kanssa jutustelimme. Koin matkan aikana - noiden ihmisten kohtaamiset, joilla ei ole uskoa Jeesukseen - rukousvastauksina. Sitä kun tänäänkin pyysin rukouksessa. 

Päästyäni kotiin, lähdimmekin heti kylään sinne, minne lenkillä kohtaamani ihminen kutsui. Siellä jutustelimme ja joimme hyvät kahvit.

Kotona ensin tuli takkaan. 

Sitten kuuntelimme Patmosta. Myös Missiomaailman ohjelman TV7:sta netin kautta - Markus Korhosen ja hänen tyttärensä matkasta tutustumaan Kentuckyn vasta-alkaneeseen herätykseen.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Autuaita ovat ne, jotka isoavat jajanoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan" (Matt. 5:6).

.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti