20150410

10.4.

En edes tiennyt milloin Marja-Leena lähti laittamaan Emiliaa ja Danielia kouluun. Hän pötki vielä sänkyyn palattuaan kotiin. Söin aamupalaa ja juoskentelin kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

11:ksi aajelin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - kolme rukoilijaa.

Söimme. M-L paisteli sämpylöitä. Daniel veivasi pyörällään koulusta meille. 13 maissa kävin hakemassa Emilian koulusta meille - oma ja Danielin painava reppu mukanaan.

Menin rangankarsintaan - samaan paikkaan kuin tässä parinakin päivänä olen ollut. Välillä piti käydä kotona - samalla join kahvit. Menin jatkamaan karsimista ja kasaamista.

17.30 maissa tulin kotiin kun olin saanut rangat kasaan..Söimme. Danielin leikki pikkuautoillaan - tykkää niistä - ja hänen kanssaan katselimme netistä Hummeri-autoja ja niiden menoa huonoista paikoista. Terhi-Marja kävi hakemassa tyttökerhosta tullessaan Daniel-pojan kotiin.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Menopuolikkaan 7.44 min/km, paluuipuolikkaan 6.57 min/km. Taisi olla n. 7 astetta lämmintä. Tuuleskelikin - kuten koko viime yön ja tänään muutenkin.

Söimme iltapalaa ja poltimme kynttilää. M-L oli lenkkini aikana sytyttänyt takkaan tulen.

Eikös vaan olekin tämä minun tekstini vähän sellaista, niinkuin olisi pikkupoika kirjoittanut? Se sopii oikein hyvin tähän niin aikuisten, niin aikuisten, maailmaan (nauravan naaman paikka).

Sitten vähän asiaakin:

"Olemme ohjelmoineet jumalanpalveluksemme niin tarkasti, ettei Pyhälle Hengelle juurikaan jää tilaa. Annamme Jumalan ehkä puhua meille muutaman profeetallisen sanan, mutta hermostumme, jos Hän yrittää murtautua ulos aikatauluistamme. Emme voi päästää Jumalaa ulos laatikoistaan liikaa, koska hän voi sotkea suunnitelmamme. Siksi olen alkanut rukoilla: "Astu ulos, herra, ja pilaa kaikki, mikä ei ole lähtöisin sinusta.
Milloin sinä tulit viimeksi seurakuntaan odottaen Jumalan ilmestymistä? Minusta tuntuu, että pelkäämme odottaa Häntä, koska pelkäämme, ettei Hän saavukaan. Raamattu kuitenkin lupaa: "Kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman" (Jes. 40:31). Haluatko tietää, miksi olemme olleet kristittyinä niin heikkoja emmekä ole saaneet kaikkea, mitä Jumala on halunnut meille antaa? Haluatko tietää, miksi emme ole käyttäneet etuoikeuttamme töysin hyödyksemme ja miksi meillä ei ole ollut voimaa voittaa lihallisuuttamme? Syy lienee ollut siinä, ettemme ole odottaneet Herraa ja Hänen voimaansa. Olemme yrittäneet tehdä liikaa omassa sielullisessa voimassamme" (Tommy Tenney).

Siunausta!

Ps. "Mihin ylpeys tulee, sinne tulee häpeäkin, mutta nöyräin tykönä on viisaus" (Sananl. 11:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti