20150405

5.4.

Marja-Leena nousi aikaisin kakkuja koristelemaan lähetyslounasta varten. Terhi-Marja haki hänet ja tavarat helluntairukoushuoneelle - hänkin valmistellut lounasta. Minä herälin - ainakin nousin - myöhemmin. Söin aamupalaa. Aurinko paistoi - niinkuin Pääsiäiseen sopiikin.

10:ksi ajelin rukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan - toistakymmentä rukoilijaa. 11 alkoi kokous yläkerrassa. Kuoro lauloi. Turusen AnnNiina johteli. Rimpeläisen Juhani johteli ylistykseen ja puhui, sekä johti esirukouspalveluun. Hyvä tilaisuus - ei ihan tavallinen. Kokouksen jälkeen oli alakerrassa M-L:n, Terhi-Marjan ja Mannin Eijan tarjoama lähetyslounas.
Tilaisuuden jälkeen ajelin kotiin. Vein Emilian Majakalle, kun Rautasaaren tytötkin olivat siellä. 

Kotiin päästyäni laitoin lenkkivaatteet päälle ja lähdin aurinkoon. Tein n. 10 km "kävelynomaisen" lenkin keskustan suuntaan, n. 7.30 min/km-vauhtia. Jonkin ajan kuluttua siitä, kun olin tullut kotiin, saapuivat lounaan jälkisiivouksia tehneet M-L ja T-M, Emilian ja Danielin kanssa - n. 16.30 jälkeen.

Laitoin saunan lämmite. Kun olin jo lauteilla saapuivat Timo, Pia, Miro ja Milena. Timo pääsi heti saunaan kanssani. Söimme iltapalaa. Lopuksi vähän rukoilimme. Milena on kova hymyilemään - mukava pieni tytöntyllerö. 

"Mitä kauemmin vaellan Jumalan yhteydessä, sitä paremmin tiedän Hänen olevan Jumala, jolla on tarkkoja strategioita, ja joka toimii kiinteän suunnitelman mukaan. Herran kanssa mikään, ei kerrassaan mikään ole sattumaa, sillä Hän on järjestyksen Jumala. Hänellä on suunnitelma kansojen varalle ja tästä syystä kansat tullaan myös tuomitsemaan. Lukiessamme Sanaa saamme selviä todistuksia siitä, että Jumala on kiinnostunut kansoista yhtä paljon kuin yksittäisistä ihmisistä. On myös hyvin selvää, että Herra vierailee kansojen keskuudessa ottaakseen heistä itsellensä kansan...." (Michael Howard).

Siunausta!

Ps. "Mutta te olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa" (1. Piet. 2:9).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti