20150422

22.4.

Noustuani söin aamupalaa ja join kahvia. Marja-Leena oli jo käynyt laittamassa/viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Luin Psalmien kirjaa.

Imuroin auton - se homma olisi pitänyt tehdä jo ammoin. No, parempi myöhään, jos silloinkaan - vai oliks se: kuin ei milloinkaan.

12 maissa hain Emilian ja Danielin koulusta meille.

Hurautin kotipalkisilleni, Kangasniemelle. Kävin ensin syömässä Teboilin seisovasta. Sieltä menin äitiä katsomaan vanhainkodille, Siellähän äiti oli huoneessaan sängyssä omia lorujaan "laskettelemassa". Kuitenkin vastaili kysymyksiin hyvin - mutta muisti on se ongelma. Rukoiltiin yhdessä. Siunasin äitiä.Lähtiessäni kysyin viedäänkö sinne ja sinne terveisiä. Äiti vastasi, että kyllä. Vanhainkodilta menin kotikylälleni, Haarajoelle, Heimolle ja Arjalle, käymään. Matkalla piipahdin Malloksen rannassa - jäät olivat Pohisselältäkin lähteneet. Laitoin muutamiin kotikyläni postilaatikoihin "Jumalalla on sinulle asiaa"-vihkosta - tuttu kirjoittajan nimi voi innostaa tutustumaan. Juotiin kahvia Heimolla ja Arjalla.

18:ksi ajelimme kirkolle heimon ja Arjan kanssa - minä omalla piilillä. Menimme kunnantalon Kangasniemi-saliin Majatalo-iltaan - hyvä tilaisuus, hyvistä aineksista. Luterilaisten tilaisuus. Iloitsen, että kotipitäjässäni on sellainen ilta kuukausittain. Sen lopuksi oli kahvitarjoilu ruisleivän kanssa.

Em. tilaisuuden jälkeen päästelin kotiin, jossa olin 21.30 jälkeen.

Huomenna on Kyläilta Kolkanlahden koululla. Info tuossa blogijutun oikealla puolella. Tervetuloa mukaan! Tuo ystäviä mukanasi!

"Rukoile, että Jumalan tahto tapahtuu elämässäsi tänään!
Rukoile sitten, että Jumalan valtakunnan ominaisuudet tulevat todellisiksi sinun elämässäsi. Julista, että niin on tänään juuri siinä, missä sinä olet" (Larry Lea).

Siunausta!

Ps. "Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy" (Hebr. 11:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti