20150416

16.4.

Vietyään Emilian kouluun, toi Marja-Leena Danielin meille. Hän on vielä kipeä. M-L meni Majakalle töihin - oli osavastuussa ruokailussa siellä.  Me jäimme Danielin kanssa meille. Maa oli taas valkoinen - ja lisää satoi lunta. Se kyllä satoi nopeasti pois. Sellaista räntäähän se oli. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. Sytyttelin takkaan tulen.

Daniel meni 12 jälkeen nukkumaan. 13 jälkeen tuli M-L Majakalta. 

Juhani ja Tapani käväisivät. Joimme kahvia javähän rukoilimme. M-L haki Emilian koulusta meille.

Kävin jakelemassa liki 200 kutsua KUNNIA ON HERRAN-iltaan, joka on huomenna klo 19 Saarijärven työväentalolla. Evankelista Timo Närhi saapuu puhujavieraaksi. Siellä on paljon muuta hyvää. Tule ja tuo ystäväsikin.

16 jälkeen menin tekemään rankakuorman. Satoi vesiräntää. Vein kuorman Timolle, Höytiälle. Välillä satoi kuormaa purkaessani lunta oikein isoilla hiutaleilla - kuin "jalkarättejä", niinkuin sanotaan.

20 maissa tulin kotiin. Söin  - en vain iltapalaa, vaan iltaruuan.

"Jos tahdot tulla totiseksi rukoilijaksi, älä luota lihaan. Älä luota omiin sanoihisi, rukouskirjojen rukouksiin tai edes Raamatun sanojen toistelemiseen rukouksessa. Älä luota muihin rukoilijoihin, joita pyydät vierellesi, tai äänenkäyttöön, tai tiettyyn rukouspaikkaan (Joh. 4:20, 21), tiettyyn kirkkoon, tiettyyn aikaan päivässä tai mihinkään ulkonaiseen. Luota Pyhään Henkeen!" (Paavo Hiltunen).

Siunausta!

Ps. "Uhraa Jumalalle kiitos ja täytä lupauksesi Korkeimmalle" (Ps. 50-14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti