20150427

27.4.

Noustessamme paistoi aurinko. Aamupalan ja kahvin jälkeen luin Psalmien kirjaa. M-L luki hartauskirjasta kohdan. Rukoilimme yhdessä. 

12 jälkeen lähdimme lumille. Ensin Eskon reessä osan matkaa - hän lähti hakemaan rankakuormaa 10 km päästä, Harrikurunmaasta. Osan matkasta hiihtelimme hohtavillahangilla. Eskon miltei valmiin kämpän edessä keittelimme tulipaikassa kahvit ja paistelimme makkaraa. Eskolla oli koirakin mukana. Hiihtelin takaisin koko matkan - M-L istuskeli osan matkaa rankakuorman päällä. Loppukilometrit hiihtelin ihan "hikivauhtia". Ennen 17 olimme takaisin "mökillämme". Hiihtelimme varmaan yli 3 h. Ja sen lisäksi oltiin muuten luonnonhelmassa. Vaihdoin heti tultuamme hiihtokengät tossuihin ja lähdin Kautokeinoon ja Altaan menevälle tielle 10 km "kävelynomaiselle" lenkille - alkuverryttely hiihdellen oli hyvä. Menopuolikkaan menin 6.32 min/km, paluupuolikkaan 6.02 min/km. Alkoi satelemaan lunta.

Lenkin jälkeen pääsin M-L:n kanssa Eskon lämmittämään pihasaunaan. Löylyt olivat hyvät. 

Söimme.

Emiliakin oli soitellut ollessamme hiihtelemässä. Laitoin hänelle ja Danielille kuvia tämän päivän hiihtoreissusta. Veikon kanssa viestiteltiin kesän Komin reissusta.

Täällä on nähty karhunjälkiä - useita erikokoisia. Niitä on nähty lähempää ja kauempaa. Kuviakin ovat ottaneet.

Lunta satanut illanmittaan puut valkoiseksi., 

Jatkoa eiliseen:

"Suuri osa elämästä pyörii rahankäytön ympärillä

Mieti, kuinka paljon aikaa käytät viikossa rahan ansaitsemiseen, kulutuspäätösten tekemiseen, säästö- tai sijoituskohteiden miettimiseen tai rukoukseen sen puolesta, mihin sinun tulisi antaa rahaa? Onneksi Jumala on valmistanut meitä suoriutumaan näistä tehtävistä antamalla meille Raamatun rahankäytön opaskirjaksi" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Tarkoitan tätä: antakaa Hengen ohjata elämäänne, niin ette toteuta lihanne, oman itsekkään luontonne haluja" (Gal. 5:16). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti