20150412

12.4.

Heräilimme Sunnuntaihin. Söimme aamupalaa ja kahvisteltiin. Luin Psalmien kirjaa.

10:ksi ajelimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle, jossa oli rukoushetki alakerrassa ennen tilaisuutta - 10 rukoilijaa. 11 alkoi yläkerrassa Lähetyskokous, jonka johteli AnnNiina Turunen, Ilontuojat lastenkuoro - nimensä mukainen - lauloi, Mika Turunen saarnasi. Alakerrassa kahvit päälle - no, ei nyt sentään, mutta suihin kuiten.

"Kaapan kaatta" kotiin. Söimme. Laitoin tulet takkaan.

18:ksi hurauttelin Karstulaan, jossa puhuin Vapaaseurakunnan tilaisuudessa - sielläkin kahvit päälle - eikaikille, mutta vierailijalle ja joilkii muilkii. Sateli kun ajelin kotiin. Matkalla veli Hirvikoskelta soitti.

Päästyäni kotiin söin pienen iltapalasen.

Kiitos Terolle kuvista - Nooan synttäreiltä!

"Seurakunta on liian kauan pyytänyt Jumalaa olemaan läsnä asettamatta Jumalan läsnäoloa kunniapaikalle. Toisin sanoen olemme todellisuudessa halunneet nähdä Jumanan "temppuja". Ihmeparantumisia ja muita Jumalan suuria tekoja kokiessamme ja nähdessämme meidän olisi muistettava myös kiittää ja kunnioittaa häntä, joka on arvollinen saamaan kaiken ylistyksen. Meidän tulisi myös vakavissamme miettiä, onko seurakuntien tilaisuudet pääasiallisesti tehty ihmisten vai Jumalan viihdyttämiseksi. Onko meille tärkeämpää, että seurakunnassamme vieraileva vaikutusvaltainen henkilö kiittää meitä hyvästä kokouksesta kuin että Herra saa kokouksessa kunniapaikan? Kun Jumala on saapunut kokouksiimme, se on usein ollut meidän silmissämme mukava keskeytys, jonka on kuitenkin pysyttävä kohtuuden rajoissa" (Tommy Tenney).

Siunausta!

Ps. "Katso, Jumala on minun auttajani, Herra on minun sieluni tuki" (Ps. 54:6).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti