20150401

1.4.

Aprillipäivä - onkohan sitä tullut vanhaksi, kun ei tullut tehtyä edes yritystäkään aprillata ketään. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söin aamupalaa ja join kahvia minäkin "johkii aikaa". Luin Psalmien kirjaa. M-L luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Päivä alkoi harmaana, mutta selkeni ihan sinisen taivaan, valkoisten pilvien ja auringonpaisteen päiväksi.

12 kävin hakemassa "Empun" ja "Tanelin" meille koulusta.

Tyhjentelin tuhkat takasta ja sytyttelin siihen tulet. Söimme.

Valmistelin Kunnia on Herran -iltoja. 

Denis haki töistä tullessaan lapset kotiin.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. menopuolikkaan menin 7.20 min/km, paluupuolikkaan 6.48 min/km. Kuiva pyörätie.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Israel-rukousiltaan - liki parikymmentä paikalla. 

Palattuamme kokouksesta söimme iltapalaa.

"...Veren kautta meidät on vanhurskautettu Jumalan edessä. Veren kautta syntimme pyyhitään pois, niin että me voimme seistä Jumalan edessä vanhurskaina. Toisin sanoen me emme voi seistä Jumalan edessä, jos me emme koe Jeesuksen veriuhria. Se on avain päästä Jumalan valtakuntaan. Se on auktoriteetti, joka oikeuttaa meidät kirjaimellisesti pääsemään taivaaseen jonain päivänä ja hengellisesti juuri nyt" (Larry Lea).

Siunausta!

Ps. "Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot" (1. Joh. 3:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti