20150425

25.4.

Heräiltyämme aamulla - Marja-Leena ennen minua - söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Pakkailimme tavaroita reissua varten. 10 jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Lappia - ajatus lähdöstä syntyi eilen. Tänään sitten pakkailimme tavaramme ja lähdimme - sukset mukana.

M-L luki autossa hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä autolla ajellessamme. Aurinko paistoi

Joimme ensimmäiset kahvit termoksesta. Tornion ABC:llä kävimme syömässä - kantapaikassamme ja kantapöydässämme. Terolle laitoin sieltä s-postin kauas kaukomaille - jossa on työmatkalla - että olemme taas kantapaikassamme. Metsälän Matin kanssa vaihdoimme myös tekstareita - olemmehan täällä pohjoisessa olleet Sinikan ja Matinkin kanssa ja on yhteisiä tuttuja täälläkin. Emiliakin soitteli autoon. Timonkin kanssa oli tekstariyhteyttä. Hän olikin jo Emilialta kuullut, että olemme lähdössä Lappiin. Pellossa hain mukillisen kahvia autoon ja ryypiskelinajellessamme.Se meni sitten taas Suomen mestaruus Kärpille, Ouluun, jääkiekossa.

21 jälkeen olimme Enontekiön Hetassa. Aurinko oli punaisena menossa heti kohta metsän taakse. Hiukan pakkasen puolella. Tulimme Mäkisen Eskolle ja Ellille. Majapaikkanamme on mukava hirsinen mökki. Esko oli pistänyt hirsisen pihasaunan kuumaksi. Kävin ottamassa kunnon löylyt. Mukava sauna.

Söimme mökissämme iltapalaa ja joimme teetä.

"Rahankäyttömme vaikuttaa jumalasuhteeseemme

Luukkaan evankeliumissa 16:11 sanotaan: "Jos te ette luotettavasti hoida väärää (maallista, engl. käännös) rikkautta, kuka uskoo teille todellista?" Tässä jakeessa Jeesus rinnastaa tapamme käyttää varojamme hengellisen elämämme laatuun. Jos käytämme rahaa Raamatun periaatteiden mukaisesti, suhteemme Jeesukseen vahvistuu. Jos taas olemme taloudenhoidossa epäluotettavia, suhteemme Häneen kärsii.
Kuulin kerran sanottavan, että Herra antaa ihmisen opettaa muille tiettyä asiaa, koska hänon juuri itse kipeästi tuon opetuksen tarpeessa. Tämä pätee minuun rahankäyttöni suhteen. Minulla on ollut etuoikeus johtaa kymmeniäCrown-pienryhmiä, mutta en ole koskaan tavannut ketään, jolla olisi ollut niin valheellinen suhtautumistapa rahaan tai joka olisi hoitanutraha-asioitaan niin Raamatun vastaisesti kuin minä. Kun opin tuntemaan näitä periaatteita ja aloin laittaa niitä käytäntöön, suhteeniJumalaan parani. Jumalan taloudellisten periaatteiden noudattaminen tuo meitä lähemmäs Kristusta" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Sitä tässä huoneenhaltijoilta ennen muuta vaaditaan, että heidät havaitaan uskollisiksi" (1. Kor. 4:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti