20150406

6.4.

Tänä aamuna - 2. Pääsiäispäivänä - ei kummankaan tarvinnut niin aikaseen nousta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Uusia lintusia ilmestynyt siemeniä nokkimaan. Erilaista viserrystäkin kuuluu. Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Menopuolikkaan 7.03 min/km, paluupuolikkaan 6.58 min/km. Lie ollut 8-9 astetta lämmintä. Menomatkalla tuli pyörällä vastaani tuttu miehenalku - Daniel oli tulossa kaverilleen reppu selässä. Kun tulin kotiin olikin Daniel meillä - kaveri ei ollut ollut kotona.

Daniel haki pari laatikollista puita ulkoa takkaa varten. Sytyttelin tulen takkaan. Tero ja Timo olivat poikiensa kanssa laskettelurinteessä. Se on hyvä, että jälkikasvun kanssa puuhastellaan hauskoja juttuja - olisipa itsekin aikoinaan enemmän... toivoo nimimerkki 67 v vaari.

M-L laittoi ruokaa - hyvää lampaanlihaa, kukka- ja parsakaalia - eli VHH-ruokaa. Siihempä se VHH sitten loppuikin, kun kahvin kanssa täytekakku pöytään nostettiin...T-M, Denis ja Emiliakin tulivat meille.

18:ksi ajelin kylälle - Majakalle Yhteiskristilliseen Israel-rukousiltaan. N. 10 henkeä.

Palattuani kotiin oli iltapalaa.

"Älä epäile Jumalaa. Jos sinun täytyy epäillä jotain, epäile omia epäilyksiäsi, koska ne ovat epäluotettavia. Mutta älä koskaan epäile Jumalaa tai Hänen Sanaansa" (F. F Bosworth).

"Onko mitään syytä, miksi sinulla ei voisi olla uskoa Jumalaan? onko Jumala koskan rikkonut yhtään lupaustaan? Haastan kenet tahansa uskomattoman tai uskovan osoittamaan sormellaan, jos hän voi, yhtäkin Jumalan lupausta, jotaHän ei ole toteuttanut" D. L. Moody).

Siunausta!

Ps. "Katso, minä olen antanut teille vallan tallata kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava" (Luuk. 10:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti