20150408

8.4.

Heräiltiin hyvissä ajoin. Vähän aamupalaa ja sitten lähdin Marja-Leenan kyydissä - tuossa 6.30 maissa - rangankarsintaan. M-L meni laittamaan Emiliaa ja Danielia kouluun. Menin siihen lähelle - n. 100 m päähän rankametsään. Emilia ja Danielkin ennättivät ajella uusilla vanhoilla pyörillään työmaani vieressä pyörätiellä ennen kouluun menoaan. 

Kova tuuli koko päivän. Onneksi ei ollut kylmä. Kävin välillä juomassa kahvia "Terhien" kotona - siellä ei ollut ketään kotona. Toisen kerran kun kävin kahvilla, tuli Deniskin työpaikaltaan syömään kotiin. Aurinkokin välillä paistoi. Jokunen lumihiutalekin näkyi.

M-L kävi hakemassa Emilian ja Danielin meille 12 maissa, kun pääsivät koulusta. Minä lähdin samassa kyydissä kotiin syömään. 

Danielin kanssa tulimme työmaalle uudestaan. Mummi laittoi hänelle eväät mukaan. Vähän aikaa karsimme kahdestaan, kunnes Danielin piti lähteä ruokatunnille eväitä syömään. Sitten tulikin kaveripojan kanssa työmaalle ja jonkin ajan kuluttua alkoivat ajelemaan pyörillä. Emiliakin hurautteli pyörällään - molemmat ovat iloisia uusista vanhoista pyöristään. Kun Emilia kävi luonani pyysin häntä keittämään kahvit. Niinpä tyttö keittikin. Menin jonkin ajan kuluttua juomaan. Oikein kuppiin kaatoi ja kantoi pöytään. Hyvät oli kahvit.

17.30:ksi tulin rankametsästä kotiin. M-L oli tekemässä lusikkaleipiä. Kävin saunassa, jonka M-L oli laittanut lämmite.

Ajelimme kylälle - kaupan kautta helluntairukoushuoneelle rukousiltaan. Taisi olla 21 rukoilijaa. Rautasaaren Vesa johteli illan. Aholan Timo puhui mielenkiintoisesta aiheesta.

Palattuamme kotiin laitoin tulen takkaan. Söimme iltapalaa.

Tätä kirjoittaessani näkyy ikkunasta kirkas tähti taivaalla.

"Minun sieluni janoaa Jumalaa

Ennen tavoitteenani oli pitää hyviä saarnoja ihmisjoukoille ja saada aikaan suuria Jumalan työssä, mutta enää en pysty ajattelemaan niin. Kun Jumalan Henki läpivalaisi minut, jouduin vaihtamaan päämäärää. Kun sain vaihtaa oman näkökulmani Jumalan näkökulmaan, minun on ollut helpompi olla kiinnittämättä huomiota siihen, mitä muut minusta ajattelevat, ja tavoitella taivaallisia. Minun sieluni kaipaa elävän Jumalan puoleen. Kun käännyn taivaallisen Isäni puoleen koko sydämestäni, sielustani ja ruumiistani, Hän kääntyy puoleeni ja tulee minua vastaan. Viimeistään siinä vaiheessa maailman mielen mukaiset toimintamallit saavat jäädä, ja syntyy halu ottaa vastaan sen, mitä Jumala on varannut.
Jos hyvistä asioista on tullut parhaiden asioiden vihollinen, anna Pyhän Hengen koskettaa sinua. Meidän on aika pyhittää elämämme ja sanoutua irti sellaisesta, mikä erottaa meidät Jumalasta. Taivaallisen Isämme on oltava elämässämme ensimmäisellä sijalla. Hän sanoo: "Autuaita ovat ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano: heidät ravitaan" (Matt. 5:6). (Tommy Tenney).

Siunausta!

Ps. "Halleluja! Ylistäkää, te Herran palvelijat, ylistäkää Herran nimeä. Siunattu olkoon Herran nimi nyt ja iankaikkisesti" (Ps. 113:1,2). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti