20160310

10.3.

Pikkasen oli lämpimän puolella - ulkona - noustessamme torstaihin. Ensihommikseni hain puut ja sytyttelin valakian piisiin. Söin aamupalaa ja join kahvia. Kävin hakemassa tietokoneen keskusyksikön - sen vanhan, joka meillä on - naapurista, jonne sen vein. meille on tulossa toinen kone.

Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hiihtelemässä hissukseen Tarvaalan suunnan laduilla 2 h 30 min. + 3-4 astetta. Erinomainen sää ja keli. Aurinkokin välillä näyttäytyi ja sinistä taivasta. Majakoski kohisi sulana, kuten muutenkin. Mukava hiihdellä joen vartta, sekä kosken ylä, että alapuolella. Sula lisääntyy. Mustia paikkoja, jotka kohta sulavat, tulee lisää. Kauniita, pieniä yksityiskohtia luonnossa riittää - ja isompiakin. Ei evoluution aikaansaannoksina, vaan Jumalan luomina. Paljon on muutenkin aihetta lapsella kiittää. Siinä hiihdellessä sitäkin voi tehdä ja olla rukouksen hengessä.

Söimme. M-L oli laittanut hyvää ruokaa - jota voisi vaikkapa tarjota.... no, vaikkapa muullekin perhekunnalle, kun joskus sattuu... Jälkiruokain oli hyvää. Ja kahvit taas päälle.

Kävin vielä illemmalla hiihtelemässä Tarvaalan suunnan laduilla 2 h 30 min. Erinomainen keli hiihdellä. Luisto parani, mitä pidemmälle iltapuoli kului - latu jäähtyi. Sikälikin oli hyvä ajoitus tällä hiihtoreissulla, että sain todistaa yhdelle vastaantulleelle miehelle ja puhua hengellisiä asioita - muutakin. 

M-L leipoi huomiseen tilaisuuteen tarjottavaa.

Tein joitakin valmisteluja SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan liittyen. Infoa blogin sivussa. Tervetuloa! laita viestiä illasta liikkeelle kaikkia kanavia käyttäen.

"Me emme voi ymmärtää, mutta me voimme luottaa ja - odottaa.
Elä uskossa. Ja usko itsesi pelkäämättä Jumalan huostaan. Hän on kanssasi" (F. W. Robertson).

Siunausta!

"Katso, sinun kuninkaasi tulee sinulle hiljaisena" (Matt. 21:5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti