20160331

31.3.

Se on sitten jälleen vuosi kulunut siitä, kun pikkusiskomme - minun ja Heimon - täytti vuosia. Sydämelliset onnittelumme vielä täskii täältä menetetyn metsikön reunamilta, Saarijärven salomailta, sinne Synsiölle, punaisen torpan emännälle! Nopsasti net nuot vujety nykyään kulahtavat ohi. Mistähän se oikeen johtuu?

Nousimme tänään runsaiden lämpöasteiden päivään. Ajelin ensimmäiseksi verikokeisiin terveyskeskukseen. Siinä odotushuoneessa oli mahdollisuus antaa viidelle ihmiselle Jumalalla on sinulle asiaa -vihkonen.

Tk:sta selvittyäni menin Majakalle hakemaan Rantalan Jussin monistamat SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan julisteet ja kutsut. Kiitos Jussille ja Majakalle! Mannin Eero pyysi juomaan kahvit. Nepä siinä ryyppäilinkin. Jonkun aikaa pöydässä jutusteltuamme lähdin ja ajelin kotiin.

Marja-Leena siivoili. Söin myöhäiset aamupalat ja join kahvia.

13 maissa hain Emilian ja Danielin heiltä. Pyörillään huristelivat koulusta siihen. Aurinkoista. 

Tänään oli Ykköset -lehdessä sinne Lapista lähettämäni pieni jutunpoikanen SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta. Tuossapa sitä on blogijutun oikealla puolella infoa siitä illasta. Tule rohkeasti mukaan - ja tuo ystäviä ja tuntemattomia mukanasi. Jaa/lähettele tietoa illasta eteenpäin "kaikilla kanavilla".

Söimme.

Takkaakin lämmitin.

Terhi-Marja kävi hakemassa lapsosensa meiltä. Hän oli tänään ensimmäistä päivää töissä leikkauksen jälkeen.

Kävin illalla 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa, alle 7.30 min/km-vauhtia "köppäsin".

Poljeskelin 30 min. kuntopyörää.

Iltapalaa ja teetä.

"Mitä lähemmäksi Jumalaa pääsemme, sitä helpompi meidän on jättäytyä hänen käsiinsä tyytyen hänen johtoonsa. Koetuksen tullen sanomme: "Tahdon odottaa ja katsoa, mitä hyvää Jumala nyt tahtoo tehdä minulle, sillä olen varma siitä, että hän haluaa vain parastani." Tämä on oleva kunniakkaana todistuksena maailmalle ja vahvistava toisten käsiä. Mutta heittäytymällä epätoivoon koettelemuksen hetkellä teemme muitakin heikoiksi.

Onko sinulla juuri nyt jokin koettelemus kestettävänä? Lepää Jumalan lupauksiin luottaen, niin saat kokea, että hän tekee sanansa mukaan" (Yrjö Müller).

Siunausta!

Ps. "Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi meidän kaikkien edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssaan" (Room. 8:32).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti