20160308

8.3. + 2-3 astetta noustessamme. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
Lapin mies - Leppäjärven Reino - käväisi ohi mennessään. Joimme kahvit.
Aurinko alkoi paistelemaan, kun lähdin "lylyä lykkäämään" Tarvaalan suunnan laduille. 2 h 30 min. hiihtelin. Eilen hiihdin saman matkan 3 h. Ei kovaa kummallakaan kerralla. "Hihtelyn" aikana tuli puhelu Metsälän Matilta. M-L kävi sauvakävelyllä hiihtolenkkini aikana. Satuimme samaan aikaan kohtaan, missä latu meni tien yli.
Lenkin jälkeen söin. M-L oli jo ennättänyt.
Poljeskelin kuntopyörää 20 min.
17 lähdimme M-L:n ja Pietilän Paavon kanssa liikenteeseen. "Terhien" kautta ajelimme. M-L vei "Timoille" ruisleivänjuurta. Olivat kylässä siellä. Sieltäkin päin jäi jotakin mukaamme. Kiitos - ja myös Tampereen suuntaan "Teroilkii!"
Niinni, olimme "Marran" ja "Paten" kaa menossa Häkkilän - Peltokylän - Kohmun rukouspiirin kokoontumiseen Paajalan Pentille ja Sumonthalle - 16 henkeä. Hyvää tarjoilua, tunnelmaa, rukousta, Sanaa, puhelua, laulamista, SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan paneutumista. Jumalan valtakunnan työstä yhdessä innostumista. Siunasimme nuoria veljiä, jotka vievät evankeliumia teille ja oville. Sellaisille veljille on annettava täysi tuki ja rukoiltava heidän ja työnsä puolesta. Illassa oli jotakin sellaista todellista ja aitoa, josta kyllä tykkäsin - ja koko piirissä. Kiitos illan isännälle ja emännälle, Pentille ja Sumonthalle! Kiitos Jumalalle!
Pistäkää viestiä liikenteeseen SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta! Infoa tuossa blogin vieressä.
Tulimme illasta "kaapan kaatta" kotiin.
Iltapalaa ja teetä.
Siunausta!
Ps. "Päättäkää itse, onko oikein Jumalan edessä kuulla teitä enemmän kuin Jumalaa" (Apt. 4:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti