20160304

4.3.

Harmaa oli taivas noustessamme perjantaihin - sitä se oli koko päivän. Pari astetta pakkasella. Aamupalan ja kahvin jälkeen luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdasn hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - ei ollut ketään, ovet lukossa. Paluumatkalla kävin autokorjaamolla. Vasemman etupyörän suunnasta kuului sellaista "ujeltavaa" ääntä tiistaisen huollon jälkeen. Katsoivat. Oli joku suojapelti vähän kääntynyt, ei sen suurempaa.

Laitoin tulen takkaan. M-L kävi kylällä asioilla. Lämmittelin ruokaa ja lähdin hiihtelemään Tarvaalan suunnan laduille. N. 2 h 30 min. hiihtelin. Käväisin Terhi-Marjan, Emilian ja Danielin luona. Oli luikas keli hiihätellä.

Ennen 18 lähdin kävellen Deniksen syntymäpäiville - samallapa tuli tehtyä "kävelynomainen" lenkki. M-L tuli autolla. Rautasen Jussi oli myös synttäreillä. Joimme kahvia ja söimme kakkua, ym herkkuja - vaik ei ois pitäny minun herkutella. 21:ksi selvisin minäkin kävellen kotiin. 8.3 km tuli jälleen lenkille mittaa. Menopuolikkaan menin alle 7.30 min/km, paluupuolikkaan alle 7 min/km. Mukava säähän nyt on lenkkeillä.

"Raamatun mukaan ei ole epäilystäkään: Herra on meidän Parantajamme. Ihmeellinen Parantaja on yksi Hänen nimistään. Ei voi myöskään kiistää sitä, etteikö parantaminen olisi ollut olennainen osa meidän Herramme ja Vapahtajamme palvelustyötä. Hän oli Lääkäri, joka paransi kaikenlaisia sairauksia ilman lääkkeitä. Hän antoi opetuslastensa tehtäväksi parantaa sairaita. Parantamisen armolahja oli ja on yksi Hengen lahjoista. Parantaminen oli osa apostolien palvelustyötä. Tätä armolahjaa ei ole otettu pois seurakunnalta. Kaikkina aikoina on ollut todistajia sen voimasta. Jaakobin kirjeen lupaus on edelleen voimassa: "Uskon rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi" (Jaak. 5:15)" (Samuel Chadwick: Rukouksen tie, saarnaaja, joka poltti saarnansa ja syttyi itse Pyhän Hengen tulesta, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK OY, s. 107).

Siunausta!  

Ps. "Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. - Maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti" (1. Joh. 2:15, 17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti