20160327

26.3.


Tässäpä yllä tänään tekemäni SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan juliste. Sitä voi ohjata haluamilleen henkilöille, tavalla, jos toisellakin. Onhan tarkoitus, että viesti illasta saavuttaisi ihmisiä runsain määrin.  Tule rohkeasti mukaan!

Marja-Leena nousi ennen minua uuteen päivään - leipomaan ja laittamaan ruuan laittoa alulle päivän tarjottavia varten. + 3 ja yli ulkona. Aamupalaa ja kahvia. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta ja rukoilimme lyhyesti. 

M-L kävi kylällä kaupassa. Sytyttelin tulen takkaan. 

Poljin kunto/rukouspyörää 60 min. Eilisen autossaistumisen kankeuksia pois ja sokeriarvoa alemmas. 

Söimme - oikein hyvää poronlihakeittoa.

Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa saapuivat 15 maissa - lieneekö ollut jälkeen. 

Tein julisteen SAARIJÄRVI RUKOILEE - iltaa varten - Teron avustaessa näissä tietokonejutuissa. Ainakin siitä asia selviää ihan tarpeeksi hyvin. 

Joimme kahvit.

Kävimme Teron ja Marin kanssa 8.3 km rauhallisella lenkillä Taarvaalan suunnassa. Menopuolikkaan menimme alle 7.20 min/km, paluupuolikkaan alle 7 min/km. Välillä juoksin, välillä (kilpa)kävelin. Mukava sää - palatessa + 2.5 astetta. Pyörätie sula.

Lenkin jälkeen laitoin saunan lämmite. Poljin 20 min. kuntopyörää. Teron ja Deniksen kanssa kävimme ottelemassa löylyä. Aarokin sinne lauteille hieman myöhemmin kapusi. Toisiakin jälkeemme siellä kävi.

Milka tuli meille saunomisemme jälkeen serkkupoikien luo. Mamma toi, kun oli heillä.

Lähettelin SAARIJÄRVI RUKOILEE -julistetta. 

Joimme teetä ja söimme iltapalaa.

Teron avustuksella laitoimme ylhäällä olevan julisteen tähän blogiin.

Tero perheineen ja Milka olivat meillä yötä, mikä oli oikein mukava asia.

"Tapojen ja muotomenojen jumaloitsijat

... on moniaita, jotka ilman epäpuhtaita vaikuttimia toivovat, että ulkonainen, säädettyjen tapojen ja muotomenojen noudattaminen asettaisi heidät edullisemmassa valossa Herran kasvojen eteen. He ovat näihin tottuneet jo lapsuudestaan ja arvelevat kaiken, mikä näistä poikkeaa, olevan ehdottomasti harhaanjohtavan ja väärän. Heille ovat muotomenot enemmän kuin elämä.

Jos elämä uskaltaisi murtaa itselleen toisia teitä, nousisivat he heti vastustamaan näitä elämän uusia ihmeitä ja sanoisivat: Tämä on aivan hullua! meidän täytyy vartioida itseämme tältä uudelta eksytykseltä - tältä hurmahenkisyydeltä! He antautuisivat mielellään vaikka marttyyreiksi pystyssä pitääkseen vanhoja tapoja ja muotomenoja, mutta Jumalan lähettämän herätyksen he kernaasti kytkisivät kirkon kellariin tai mieluummin ulkopuolelle kirkon muurien. Heillä on jumalisuuden muoto, mutta kieltävät sen voiman. He etsivät ihmisten kunniaa enemmän kuin Jumalan" (T. B. Barratin saarnasta, vihkosesta, joka on painettu 1924).

Siunausta!

Ps. "Kärsi vaivaa niin kuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies" (2. Tim. 2:3).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti