20161219

19.12.

Noustessamme maanantaihin oli sää lämpimän puolella - +1.2. Marja-leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Mukavat ovat nuo jouluiset valot - vaikka sähköisiä ovatkin. Kynttilätkin kyllä paloivat. Luin Hebrealaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä asioilla. Ensin vakuutusyhtiöstä hakemassa todistuksen matkavakuutuksesta viisumia varten. Jatkoksi passikuvassa - sekun pitää olla 6 kk nuorempi kuva viisumihakemukseen.

Palattuani kotiin täyttelin viisumianomuksen - Venäjälle.

Hiihtelin 60 min. hissukseen kotiladullani. Oikein oli mukava sää olla suksilla - plussalla kun oltiin. Sellaista pientä sumupisarointia oli ilmassa - silmälasien linsseistä sen huomasi.

13 maissa käväisin hakemassa Daniel-pojan koulusta meille. Emilia meni kaverilleen.

Söimme ja joimme kahvia.

Pianhan sieltä äitikin tuli töistä palatessaan hakemaan poikansa meiltä kotiin.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Leivoskeli ja touhusi keittiössä myöhemmin.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 6. Tulostelin siitä paperiversioita postitettavaksi niille, joilla ei ole s-postia. Lähettelin s-postilla niille, jotka voivat saada sen s-postina.

Kirjoittelin myös Saarijärven kylien kutsu -ingon nro 17. Tulostelin sitäkin jonkun kappaleen niitä varten, joille se menee paperiversiona. Lähettelin s-postina niille, joilla se on.

Kävin illalla viemässä em. jutut postiin, sekä viisumianomuksen. Vein muutamiin postilaatikoihin suoraan em. infoja. Palatessani kävin ostamassa meille joulukinkun - alkaahan se olla jo aikakin. No, se ei ollut jäinen.

M-L näytti älykkäästä puhelimestaan perhekuntamme perheiden jouluisia leipomiskuvia - mm. piparien leipomisista. Milenakin oli muotin kanssa painamassa piparia pöydän ääressä - näytti koko perhe olleen sellaisissa hommissa. Teron porukoissa samaten - Nooakin tehnyt erilaisia pipareita. Pojat tehneet hienonnäköisiä. Terhi-Marjan porukassa taidetaan tehdä piparkakkutalokin. 

Lähdin hiukan ennen 19 8.3 km rauhalliselle "kävelynomaiselle" lenkille Tarvaalan suuntaan. Mukavan sumuinen sää. Hieno lenkkisää.

Palatessani lenkiltä tuoksuivat meilläkin piparintuoksut - pellillä niitä oli.

Iltapalaa ja teetä.

" Keskustelimme Herran antamasta varoituksesta psalmissa 105:15: "Älkää koskeko minun voideltuihini, älkää tehkö pahaa minun profeetoilleni." 
Dave (David Wilkerson, Kiehisen vuolijan huomautus) kommentoi: "Ne, jotka koskivat häneen (Kathryn Kuhlmaniin, Kiehisen vuolijan huomautus) haavoittaakseen häntä ja halventaakseen hänen työtään, liikkuivat erittäin vaarallisella maaperällä. En ole koskaan havainnut, että Jumalan voideltuun koskenut olisi selviytynyt rankaisematta."
Kathryn sanoi meille itsestään: "Ihmiset voivat hyökätä minua vastaan henkilökohtaisesti, jos haluavat. En välitä siitä, miksi minua nimitellään, mutta älkööt hyökätkö Jumalan voimaa vastaan. Ollaan vaarallisella maaperällä, kun hyökätään Jumalaa, Jeesusta kristusta ja Pyhää henkeä vastaan. Muistakaa, ettei Raamattu tarvitse puolustelijoita. Jumala ei tarvitse puolustelijoita. Ruumiin jumalallinen parantuminen ei tarvitse puolustusta. Jumalallinen parantuminen on yhtä vanha kuin Jumala" (Helen Kooiman, Kathryn Kuhlman, Ristin Voitti 1977, s. 135-136).

Siunausta!

Ps. "Varjele minua niinkuin silmäterää, kätke minut siipiesi suojaan" (Ps. 17:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti