20161207

7.12.

Silmieni auettua uuteen päivään oli ulkona nolla keli. Nopeita ovat viimeaikojen lämpötilavaihtelut olleet. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin 2. Timoteuskirjettä. Heti 8 jälkeen lähdin ja ajelin Kannonkoskelle jakelemaan kutsuja KYLÄILTAAN, joka on siellä Osuuspankin kerhohuoneessa perjantaina - 9.12. klo 18.30. Infoa blogijutun vieressä.

Laitoin takkaan tulen palelemaan.

Palattuani Kannonkoskelta ennätin hiihtää 60 min. pihaladullani, ennenkuin menin hakemaan Emilian ja Danielin koulusta meille. Haimme matkalla Danielin sukset kyytiin. Kävin myös monistuttamassa lisää kutsuja Harri Niemelällä Kannonkosken kokousta varten.
Järven rantapuihin paistoi aurinko matalalta punakellertäen ne erittäin kauniiksi.

Söimme neljisin hyvää ruokaa.

Heti ruuan jälkeen laitoimme Danielin kanssa sukset jalkoihimme ja aloimme "lykätä lylyä" pihaladullamme. Aika kovaa kyytiä kyllä Daniel suksien kanssa jo menee. Hiihtelin 60 min. - Daniel vähemmän. Tuli melko pimeä lopettaessani - se kun näihin aikoihin tulee aikaisin. Taivaalla oli puolikas kuu. 

Kävin viemässä Emilian ja Danielin kotiin.

Poljeskelin kuntopyörää 60 min - jäykkyydellä 10 (janalla 1-10).

19:ksi menimme M-L:n kanssa Rukousiltaan - joka oli tällä kertaa Jesaja 62 Israel -rukousilta. Sen johteli Rautasaaren Kati. Meitä oli illassa 16 henkeä.

Tulimme kaupan kautta kotiin. Söimme iltapalaa ja joimme teetä. Tämä on mukavaa aikaa kun koko päivän polttelemme jouluisia valoja.

"Ei evankeliumin vapaus milloinkaan vapauta meitä kuuliaisuudesta Herramme tahdolle, vaan evankeliumin vapaudessa saamme me juuri kokea ristin veren ja Pyhän Hengen armon voiman, joka tekee tämän kuuliaisuudessa vaeltamisen opetuslapselle mahdolliseksi, jopa suorastaan sisäistä iloa tuottavaksi.

Oikein ymmärrettynä niin laki kuin evankeliumikin ilmentävät saman rakastavan Isän tahdon. Ne eivät ole vastakohtia missään muussa tapauksessa kuin siinä, että ihminen tekee laista pelastuksen tien tai evankeliumista pelkkää kevythenkistä puhetta. Missä kumpikin asetetaan sille paikalle, mihin Jumala sanassaan ne asettaa, ovat ne molemmat ilon lähteitä Jumalan lapsen elämässä" (Urho Muroma, Mestarin jalkain juuressa, Ev. lut. Sisälähetyssäätiö 1953, s. 70).

Siunausta!

Ps. "Joka uskoo Jumalan Poikaan, hänellä on todistus itsessänsä; joka ei usko Jumalaa, tekee hänet valhettelijaksi, koska hän ei usko sitä todistusta, jonka Jumala on todistanut Pojastansa. Ja tämä on se todistus; Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä, jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää" (2. Joh. 5:10-12). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti