20161230

30.12.

Aamulla noustessani uuteen päivään, oli lämpö 37. Se merkitsee minulla lämmön puolella olevia pykäliä. Tosin illa rukoilin, että olisin tänään jo terve. Söin aamupalaa ja join kahvia. Marja-Leenassa flunssaan liittyvä voimattomuus vielä tuntuu.

Kävin kylällä kauppa- ja postiasioilla.

Mittasin aamupalan jälkeen uudestaan kuumeen - 35.8. Niinpä menin hiihtelemään 60 min. pihalatua. Ulkoilma tekee hyvää tukkoisille "hengitysrei-ille." Itseäni rasittamatta hiihtelin hiljakseen. Hiihtelyn jälkeenkin mittasin lämmön - oli 36.4.

Laitoin takkaan tulen. Mukava harmaa päivä - jouluiset valot ja tuikut pääsevät oikeuksiinsa.

Söimme.

Kirjoittelin muutaman tunnin "rästissä olleita" muistiinpanemisia.

M-L teki torttuja - ja niitähän tuli kahvin kanssa syödyksi, vaikkei kyllä pitäisi.

Huomenna on jälleen aatto - uuden vuoden aatto.

Illalla myöhään minun "lämpötilani" oli 36.9.

"Opetuslapsille annettu lähetyskäsky on siirretty meille jokaiselle henkilökohtaisesti tänä päivänä, ja se tulee yksilöllisen Pyhän Hengen voitelun kautta. Käsky ja voima kuuluvat samaan pakettitarjoukseen. Jeesus käski opetuslapsiaan odottamaan Jerusalemissa, kunnes heidät puettaisiin voimalla, niin että he voisivat olla Hänen todistajiaan kaikkialla maailmassa. Jos me erotamme käskyn kyvystä, meillä on joko voima ilman päämäärää tai päämäärä ilman voimaa. Voimavälineet tulevat työn myötä. Jos lähdet suorittamaan työtä paljain käsin, edistyt hyvin vähän" (Reinhard Bonnke, Evankeliointi tulella käynnistää herätyksen, Uskon Sanan Kustannus 1991, s. 66).

Siunausta!

Ps. "Minä kätken sinun sanasi sydämeeni, etten tekisi syntiä sinua vastaan" (Ps. 119:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti