20161201

1.12.

Aikakin pitkään tuli nukutuksi Joukuisen kuun ensimmäisenä aamuna - ei nyt kuiten hurjan pitkään kuitenkaan. Marja-Leena kömpi aikaisemmin jalanviljaan ja kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. 1 asteen verran taisi olla pakkasta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä - minä en ollut se, joka joi jälkimmäistä. Luin 1. Timoteuskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme kylällä kauppa-asioilla - ja samalla syömässä Halpa-Hallin seisovasta. Satuimmepa siinä aterioinnin loppuhetkissä istuskella seurakuntalaisemme kanssa. Pakkanen hieman nousussa.

Palailtuamme kylältä, kävin jakelemassa tänne meidän suunnalle kutsuja huomiseen Kaikkien yhteiseen "Rukous on ensin ja jatkossa" SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan, joka on Vanhalla Kansakoululla, Karhumäentie 11, huomenna - eli pe. 2.12. klo 18. Illasta on infoa tuossa blogijutun vieressä, kyläillan infon alapuolella. Kannattaa tulla mukaan! Tervetuloa! Pyydä toisiakin mukaan rukouksen ilmapiiriin! Uskon, että on paljon rohkaisevia asioita siinä illassa. Odotan iltaa.

Marja-Leena on leiponut tänään ja valmistautunut viikonlopun tarjoiluihin - joihin hänkin osallistuu viikonlopun aikana useampiin.

Hiihtelin 60 min. pihapiiriladullani. Pakkasta aloittaessani 6.6, lopettaessani 8.4. Oikein oli mukava sää olla ulkoilemassa - ja sekin, kun hämärä muuttui pimeäksi ja jouluiset valot loistivat etu- ja takapihalla. Kiitollinen siitäkin.

Valmistautumista sunnuntain puhumiseen - sillä puhun Ehtoollisjuhlassa helluntairukoushuoneella silloin klo 11. Valmistelin myös huomisen SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan ohjelmaa - sitä, että missä järjestyksessä ne ainekset ovat siellä, joita sinne on tarkoitettu.

Poljeskelin kuntopyörää 45 min yhtäjaksoisesti, jäykkyydellä 10 (janalla 1-10).

TV7:sta tuli katselluksi ohjelmia netin kautta.

"Valovoimamme vähenee myöskin, jos synti pääsee katkaisemaan Pyhän Hengen armovirran vaikutuksen sydämeemme. Ellemme elä jokapäiväisessä parannuksessa ja jokahetkisessä Jeesuksen Kristuksen Jumalan Pojan veren puhdistuksessa, on meidän aivan turhaa odottaakaan voivamme valaista taivaallisella valolla. Jeesus sanookin tässä yhteydessä: "Loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa" (Urho Muroma, Mestarin jalkain juuressa, Ev. lut. Sisälähetyssäätiö 1953, s. 63).

Siunausta!

Ps. "Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu" (Room. 10:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti