20161220

20.12.

Nousimme hyvissä ajoin. Marja-Leena kävi viemässä Emilian kouluun ja toi Danielin meille - hänessä oli kuumetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Hebrealaiskirjettä. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Danielkin siinä mukana. 

Hiihtelin 60 min. pihalatua pitkin. Erinomainen luisto - +2.7.

11:ksi menin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 2 rukoilijaa.

Paluumatkalla rukoushetkestä kävin kaupassa - ostin mm. linnuille kauranjyviä, sekä jäiselle ja liukkaalle pihalle "soraa" Hain Emilian samalla reissulla koulusta meille.

Sytyttelin tulen takkaan.

Söimme.

Terhi-Marja haki lapsensa töistä tulomatkallaan.

M-L valmisteli ruokia jouluksi.

Tulostelin joululehtikirjekuoriin liimattavia joulu ja uudenvuoden toivotuksia. Naapurit saivat Kultalyhde -joululehden - olihan niitä toistakymmentä - paitsi ne, jotka ovat uskovia. He saivat kortin. Joulu on hyvä aika muistaa naapurustoaan evankeliumilla - esim joululehden muodossa. Kannattaa nähdä vaivaa ja panostaa asiaan. Suosittelen! Evankeiumin vieminen ihmisilleon annettu tehtäväksi meille uskoville - muut eivät sitä tee. Halusimme antaa Kultalyhteen myös entiselle-, sekä nykyiselle vuokranantajallemme.

Kävin vielä kylällä - postissa, sekä viemässä Kultalyhteen yhteen paikkaan ja ostamassa pari joululahjaa.

Ennen 19 menin 8.3 km "kävelynomaiselle" lenkille Tarvaalan suuntaan. Oli aika liukasta - mutta oli kuitenkin nastalenkkarit. Kosteahko sää - alle +2. Kävin paluumatkalla "Terheillä". Denis ja Daniel olivat kotosalla. Terhi-Marja ja Emilia käymässä meillä.

Iltapalaa ja teetä. Lenkille lähtiessäkin söin hiukan - verensokeri oli lenkin jälkeen 4.5. Ei ole tainnut olla minulla niin alhaalla kertaakaan sen jälkeen kun sokeritauti viime vuoden lopulla todettiin.

Huomenna - jHs - olisi tarkoitus käydä kotipalkisilla, Kangasniemellä. Minä yksin.

"Kathryn Kuhlmanin usko oli pienen, luottavaisen lapsen uskoa. "Rakas Jumala! Anna meille sitä yksinkertaista uskoa (jota lapsella on). Anna meille uskoa Jeesuksen voimaan. Anna uskoa ihmeisiin jo täällä maan päällä. Jos me pukeudumme tähän uskoon niin kuin vaatteeseen, jolla itsemme verhoamme, me tulemme siunatuiksi kuin lapset, ja silloin emme ainoastaan tiedä elämästä, vaan tiedämme myös kuinka tulee elää elämässä" (Helen Kooiman Hosier, Kathryn Kuhlman, Ristin Voitto 1977, s. 153-154).

Ps. "Sillä kaikki, joita Jumalan henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia" (Room. 8:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti