20161229

29.12.

Tunnen yhden oikein mukavan tytön, jolla on syntymäpäivä tänään. Hän ei ole nyt Suomessa, mutta kuitenkin hän on viettänyt synttäreitä siellä, missä nyt on - sielläkin kun on sukulaisia. Hyvää syntymäpäivää iloiselle Emilialle sinne Venäjälle! Meille täällä kotipuolessa oleville järjestetään synttärit sitten joskus ensi vuoden puolella. Rukoilemme mummin kanssa, että taivaan Isä siunaisi aina sinun elämääsi!

Eiliten vanhalta vaariskalta unohtui yksi onnittelu - nimittäin silloinhan oli Pian nimipäivä. Mutta kun meni vain näin vähän yli, niin vieläkin voipi onnitella: Sydämelliset nimipäiväonnittelut hyvälle miniälle sinne Höytiän Peuranpolkujen kuusikkoon!

Eilen illalla minullakin alkoi hieman tuntua kurkussa, että josko on flunssa tuloillaan. Äänikin alkoi menemään kuin puhuisi maakuopasta. Aamulla - siis meidän aamulla - mittasin kuu,eenkin. 36.4. Ulkona +1-2. Aamupala ja kahvikin maistui. Luin 1. Pietarinkirjettä.
hard Bonnke, Evankeliointi tulella, Uskon Sanan Kustannus Oy 1991, s. 
Kävin puoliltapäivin hiihtelemässä hissukseen 60 min. pihalatuani, kun ei lämpöä ollut. Hain puut sisälle ja postin. Viisumikin tuli.

Marja-Leenaakin vetänyt sänky puoleensa tänäänkin - vaikka kyllä jo ihan päivävaatteet yllä oli ja jotain hommailikin. Minullakin lämpöä 15 maissa 37.4.

Laitoin tulen takkaan. Söimme - lämmittelimme jouluruokia. Ja kinkkuahan oli tietenkin.
Jouluiset valot hämärässä - pimeässä - tuikkivat mukavasti.

Yhden kirjallisen työn tein - ettei siirry uuden vuoden puolelle.

Välillä välipalaa. Lueskelin kirjaa. 37.4 oli lämpö myöhemminkin kun mittailin.

Nyt ovat sitten molemmat vanhukset - mummiska ja vaariska "romuskassa". Saapi nähdä mihin suuntaan minulla kääntyy - ei tunnu kuiten pahalta nyt.

"Ihmiset tahtovat tietää, mitä Herra sanoo seurakunnalle. Epäilemättä Hänellä on paljon sanottavaa, aivan niinkuin Hän teki "Jeesuksen kirjeissä" Ilmestyskirjassa. Mutta jos me emme tee sitä, mitä Hän on jo käskenyt meidän tehdä, Hänellä on vain yksi asia sanottavana: "Alkakaa toimia!" Siispä: "Kuulkaa, mitä Henki sanoo seurakunnille." Mitä kannattaa odottaa toista kirjettä, kun et ole avannut vielä ensimmäistäkään? Jeesuksella ei ole mitään uutta sanottavaa meille, ennen kuin Hänen aina päteviä käskyjään noudatetaan.

Monet odottavat Jumalan puhuvan, mutta vain jos Hän sanoo, mitä he tahtovat Hänen sanovan. He odottavat odottamasta päästyään, että Jumala antaisi heille uuden suunnan. Mutta kuinka he tietävät, että Hänellä on uusi suunta heille tai että Hänellä on jokin uusi, auuri ilmestys heille tai että Hän antaa heille mullistavia ohjeita? Minä olen saanut Jumalalta sen sanan, että Hänen tahtonsa on vanha suunta, so. todistava seurakunta, jossa evankelioidaan aeurakunnan sisällä ja sen kautta (1. Joh. 2:7). Meidän täytyy ymmärtää, että kaikki muu on asiaankuulumatonta, kunnes tuota tärkeintä käskyä on alettu toteuttaa" (Reinhard Bonnke, Evankeliointi tulella käynnistää herätyksen, Uskon Sanan Kustannus Oy 1991, s. 63-64).

Siunausta!

Ps. "Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä?" (Room. 10:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti