20161231

31.12.

Elämme vuoden pisintä vuorokautta - se on kuulemma 1 sek. pidempi, johtuen maan pyörimisestä jollaikii viisii. Niin, ja onhan tämä vuoden viimeinekii päivä - senkin vielä näimme.

Vuolija vaimoineen toivottelee Hyvää Uutta Vuotta kaikille tämän tekstin silmiinsä saaville! Pyydetään Herralta Pyhän Hengen voitelua ja hallintavaltaa elämäämme. Halutaa olla Hengessä palavia ja palvella Herraa ilolla.Eletään armokylläistä elämää ja pyydetään Pyhän Hengen johdatusta. Ennenkaikkea halutaan voittaa ihmisiä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta, Hänen omikseen. Taivaan Isän siunausta sinulle ja läheisillesi!

Noustessani - ei kovinkaan aikaisin - minulla oli lämpötila 36.8. Aamupalan ja kahvin jälkeen 36.2. Luin hebrealaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Koska lämpölukemat olivat niin hyvät, menin ulos ja hiihtelin ihan hiljakseen pihalatuani 65 min. Auringon kajokin kajasteli taivaanrannassa. M-L:kin tuli ulos ja kävi pienellä kävelylenkillä. Puisteli myös sänkyvaatteita ja sitten istuskeli jakkaralla sisäänkäyntioviaukon edessä - että sai raitista ilmaa. Lämpimän puolella pari astetta.

Hain liiteristä puut valmiiksi takkaa varten.

Söimmekin jossakin vaiheessa - jouluisia ruokia.

Sytyttelin tulen takkaan loimottelemaan. 

Torkuin ruuan jälkeen sohvalla - osan kuuli Radio Dein konsertista. M-L seuraili netistä jotakin.

Lämpötilani iltapuolella ensin 37.3, pian 37.6 ja myöhemmin 37.7. 

M-L seurasi tilaisuutta netistä, Uskotv:n kautta, Helsingin Saalemista. Minäkin sitä kuulin kun luin kirjaa olohuoneen sohvalla.

Perhekuntalaisilta tuli kuvia uudenvuodenaaton jutuista - myös Terhi-Marjalta, itänaapurista, jossa ovat viettäneet Deniksen ukin ja mummon hääpäivää - ja tietenkin samalla juhlivat uutta vuotta. Mekin teimme muutamasta nakista pyöreän naaman lautaselle ja sille silmät, nenän ja suun kypsennetyistä porkkananpaloista. Viereen sinappipänikkä, sekä Emilian mummille joululahjaksi ostama kynttilä palamassa ja Danielin mummille joululahjaksi ostama hopeinen omena. Että kyllä sitä mummiska ja vaariskakin...

Tämän vuoden puolella ennättää vielä avata sydämensä Jeesukselle ja uskoa Häneen - tulla Hänen omakseen. Voi astua uuteen vuoteen uutenas luomuksena. Teheppä niin!
Myös turhat ja väärät painolastit voimme uskovina tunnustaa Jumalalle väärinä asioina - syntinä - elämässämme. Näin saamme kokea, että Jeesuksen veri, joka on vuotanut syntiemme tähden Golgatalla, pudistaa sydämemme kaikesta synnistä. Takaportteja ei kannata jättää, vaan sydämestään haluta hyljätä se mikä on väärää. Ja pyytää Jumalalta voimaa synnin voittamiseen elämässään. Pyhän hengen voiman avulla se vain onnistuu. Ei kannata yrittääkään omassa voimassaan. Ole siunattu!

"Kun taivaallinen voima purkautuu päällemme, sillä on erittäin epäsovinnainen ja mielenkiintoinen vaikutus. Syntyy herätys. Hautausmaatunnelma häviää. Kokoukset lakkaavat olemasta pelkkiä muotomenoja ja rituaaleja. Taivaallinen voima ei ole mitään umpimähkäistä voimaa. Se on Jeesus yhä toiminnassa.

Hämmentävää kristinuskossa on se, että kymmenet miljoonat ponnistelevat eteenpäin, aivan kuin Kristusta ei olisi koskaan ollut olemassa. He puhuvat Hänestä, mutta aivan kuin maailman huomattavimmasta poissaolijasta. He toimivat, aivan kuin Hänen ensimmäinen tulonsa olisi ollut täysin turha. Ihmiset yrittävät olla urhoollisia ha selviytyä omin voimin, mutta he eivät ole vielä onnistuneet siinä. Useimmiten on kyse siitä, että he eivät tunne evankeliumia ja sen voimaa. Asiantilasta voidaan syyttää meitä, seurakuntaa....

...Siksi meidän täytyy saarnata evankeliumia Hengen voimassa, niin että ihmeet ja merkit seuraavat. Silloin Jeesus astuu Raamatun lehdiltä keskelle nykyajan elämää. Älä sulje Häntä kirkkoon. Kirkon ei pitäisi olla Hänen hautansa. Usein tosin näyttää siltä. Voisi luulla, että jotkut seurakunnat istuvat Hänen arkkunsa ääressä" (Reinhard Bonnke, Evankeliointi tulella käynnistää herätyksen, Uskon Sanan Kustannus Oy 1991, s. 82-83).

Siunausta!

Ps. "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa..." (Joh. 3:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti