20170313


13.3.


Muistoja Pohjoismaisista halliyleisurheilumestaruuskilpailuista,
joista kotiuduin tänään
Kuva otettu 10.3. palkintojenjaon jälkeen Pohjoismaiden
lippujen takana. Tarkemmin olen kertonut 3000 m
kävelystä, johon osallistuin, 10.3. päivän kohdalla.

8 aikaan heräilimme tänään hyttikaverin kanssa m/s Gabriellalla. Sitten vain aamiaiselle laivan saliin. Palattuamme hyttiin luin Markuksen evankeliumia. 

Klo 10.10. oli laiva Katrajanokan satamassa, Helsingissä. Sieltä ratikalla Kampin linja-autoasemalle Onnibussin lähtöä odottelemaan.

Bussi lähti 13.30. ja oli Saarijärvellä, "rantakivellä" 18.15. Marja-Leena - joka oli leikkauttanut tukkansa - oli minua vastassa. Hiukset olivat pirteän näköiset.

Napsautin saunankiukaan päälle ja purkailin tavaroita repusta. Söimmekin. Pöydällä odotteli minua syntymäpäiväruusuja (sen 11.3.olleen vanmhenemisen päivän johdosta) - olipa siinä lahjojakin. Kiiiitos!

Terhi-Marja, Emilia ja Danielkin käväisivät - ja olihan niitä vähän vaarilla tuliaisiakin Ruotsinmaalta.

Kävin löylyissä - sillätavallahan sitä tuntee tulevansa kotiin. Mukava oli muutenkin tulla kotiin.

Iltapalaa ja teetäkin vielä otettiin.

"Kristillinen sanoma on pohjimmiltaan yksinkertainen - se on tarkoitettu kaikille ihmisille kaikissa kulttuureissa. Todistamisessa on myös jotakin yksinkertaista ja aitoa. Kaikki voivat kertoa siitä, mitä ovat kokeneet ....

... Sille, joka todistaa, rehellisyys on tärkeintä todistuksen vastaanottamisen kannalta. Jos esimerkiksi syyttäjä voi tuoda esiin todisteita siitä, että todistaja on aiemmin valehdellut tai varastanut, tämän luotettavuus vähenee. Kristuksen todistajana Paavali oli tästä syystä tarkka esiintymisestään ja luonteestaan" (Jonas Ahlsved, Sanoin. Teoin. Ihmein. Hengen voimassa., Päivä Osakeyhtiö 2010, s. 105, 106).

Siunausta!

Ps. "Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen, hän tehköön teidät kykeneväksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen" (Hebr. 13:20-21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti