20170321

21.3.

Nollakeliin nousimme. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin markuksen evankeliumia. 

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 11 henkeä.

M-L teki ruisleipää tänään.

Palattuani rukouskokouksesta menin "Terhien" pihalle karsimaan loput oksat. Kyllä niistäkin tuli aikalailla poltettavaa. Kun sain karsinnat loppuun menin sisälle kahville ja paistetulle makkaralle. Lapset tulivat koulusta äidin kyydissä, joka oli palaamassa töistä. Daniel ei enää ihan ennättänyt karsimaan puita - haalarit ennätti kuitenkin vaihtaa.

Kotiuduttuani söimme.

Lueskelin "Murtumatonta".

18:ksi ajelimme M-L:n kanssa Ilosanoman iltaan Kunnantuvalle. Matkalla veimme tänään paistetun leivän "Terheille" ja Toikkasille - Pentin päivä -lahjaa viimeinen - onnitteluja muilkii Penteil: Mm. Paajalan Penalle ja Lahtelan Penalle. Siitä Ilosanoma illasta: Lahtelan Veikko "polkaisi" illan käyntiin. Lehtomäen Teppo johteli sitten iltaa eteenpäin. Hänen kanssaan oli Lahdesta - heidän seurakunnastaan - n. 7 hengen ryhmä. He toimivat lauluryhmänä, sekä kaksi heistä todisti. Teppo puhui lopuksi evankelistan puheen, jota oli ilo kuunnella. Herätyskokous. Lopuksi oli kahvit.

Palailtuamme kokouksesta söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"... Kun Paavali ja Silas tulivat Tessalonikaan, he elivät epäitsekkäästi ihmisiä rakastaen. Apostolit eivät antaneet vain evankeliumia vaan myös itsensä. he eivät rakastaneet vain Jumalan valtakunnasta puhumista tai tunnustekojen ja ihmeiden tekemistä, vaan he rakastivat ihmisiä ja välittivät heistä. He eivät tehneet työtä loistaakseen sen kautta muille, vaan miellyttääkseen Jumalaa ja auttaakseen lähimmäisiään. Tämän ansiosta uudet kristityt saivat esikuvia, jotka olivat seuraamisen arvoisia. Apostolit osoittivat aitoa henkilökohtaista sitoutumista kaupungin ihmisiin" (Jonas Ahlvved, Sanoin. Teoin. Ihmein. Hengen voimassa., Päivä Oy, s. 162).

Ps. "Itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonaan ja varjelkoon koko olemuksenne, teidän henkenne, sielunne ja ruumiinne, niin että olette nuhteettomat Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa" (1. Tess. 5:23). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti