20170301

1.3.

Niihämmyö alotettii tuas uus kuukaos. Tuntuukin jo aika keväiseltä sanoa: Mualiskuu. Kohtahan se on sekin ohi.

Kun nousimme keskiviikkoon oli 1.9 astetta lämpimän puolella. Kun heräsin - avasin silmäni - uuteen päivään, oli ensimmäinen ajatus, joka oli mielessäni: MAHDOTONTA, ETTÄ TUOMIOT JÄISIVÄT TULEMATTA. Muutaman kerran tuo kertautui mielessäni. Pian sen jälkeen vasta tuli mieleeni, että tänään astuu Suomessa voimaan sukupuolineutraali avioliittolaki. En ollut tätä viimeksi mainittua asiaa ajatellut. Jotenkin kuitenkin yhdistin nämä asiat mielessäni. Tänään tapahtuva rajanylitys on suuri kansamme elämässä. Jumalattomuus ja Raamatun arvovallan mureneminen etenee kovaa vauhtia. Sillä on seurauksia - nimenomaan ajatellen Jumalan siunausta kansamme elämässä. Haluammehan me kuitenkin pitää kiinni Jumalan Sanasta? Rukoilkaamme armoa kansallemme.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Matteuksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Meillähän oli kaksi hiihtolomalaista edellisen yön - Miro ja hänen kaverinsa, Juuso. Pojat nukkuivat pitkään - niinkuin hiihtolomalla kuuluukin. Noustuaan söivät M-L:n tarjoamat hyvät aamupalat.

11 maissa vein pojat lumilautoineen tuohon Paavonrinteeseen laskettelemaan - kaakaotermospullon ja eväiden kanssa. Ovat kovia poikia laskettelemaan - nimenomaan laudalla.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman "yhteydenpitovälineen" Rintamapostin nro 8.Lähettelin sen niile, joille se menee s-postina. Tulostin ei toiminut, niin paperiversioita en vielä saanut.

Lahden MM-kisojakin tuli seuratuksi.

15 kävin hakemassa Miron ja Juuson Paavonrinteestä meille syömään. Söimme. M-L oli tehnyt hyvää ruokaa.

Ruuan jälkeen vein taas pojat laskettelemaan.

M-L on leiponut tänään kyläiltaa varten.

Kävin 60 min. kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Siitä tuli sellainen reippailu raittiissa ilmassa, sillä pyörätie oli niin liukas, ettei uskaltanut muuten. Olen kiitollinen siitäkin - ylipäätään siitä, että yleensä voi kävellä.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - tänään oli vuorossa Jesaja 62 -rukousilta. Rukousta Israelin puolesta - mutta muidenkin aiheiden. 15 henkeä.

Palattuani rukousillasta söin iltapalaa ja join teetä. Timo, Pia ja Milena kävivät hakemassa Miron ja Juuson meiltä. Timo meni vielä 20 maissa naapurinsa kanssa verkkoja kokemaan - siis kalaverkkoja.

Siunausta!

Ps. "Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme yhteyteen" (1. Kor. 1:9).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti