20170325

24.3.

Aamu - ja päivä - oli aurinkoinen. Aamulla 0.3 astetta noustessa. Marja-Leena kävi viemässä tänäänkin Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa - mm. hyviä aamulla paistinpannussa paistettuja muikkuja. Joimme kahvia. Luin Markuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme erilaisten aiheiden puolesta yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 4 rukoilijaa. 

Paluumatkalla rukoushetkestä kävin hiihtelemässä aurinkoisilla Kusiaismäen baanoilla 9.8 km. Yhden miehen kanssa sain jutella hengellisistä asioista. Aurinkoista, mutta ei kovin lämmintä.

Palattuani kotiin söin. M-L leipoi illan tilaisuutta varten.

Syötyäni menin Deniksen ja Terhi-Marjan pihaan sirkkelöimään rankoja. Emilia lähti kaverinsa kanssa kylälle pizzalle. Daniel tuli kanssani puuhommiin. Vähän aikaa nosteli minulle puita kasasta. Sitten vei kottarilla pätkittyjä liiteriin pari kuormaa. Terhi-Marjan tultua kotiin töistä menivät Danielin kanssa kylälle - perjantai klo 17 on aina tyttökerhoilta. Joutuivat vielä asian takia palaamaan kotiin. Denis keitteli töistä saavuttuaan kahvit, jotka ryypiskelimme. Sen jälkeen tulinkin kotiin

Ennen 18 lähdin M-L:n kanssa kylälle. Kaupan kautta helluntairukoushuoneelle meni M-L leipomusten ja muiden tarjoilujuttujen kanssa. Minä kävin hakemassa Salmen kokoukseen. Uuden elämän ilta oli klo 19 rukoushuoneella. Mika Turunen ja Ann-Niina Turunen johtelivat ja puhuivat alkusanoja. Jussi ja Anna-Mari Oranen johtelivat ylistykseen. Marko Selkomaa puhui. Lopussa oli esirukouspalvelua. Minuakin pyydettiin esirukouspalvelijaksi - ensimmäisen kerran eläkkeellä ollessani. En siksi sano, että olisi pitänyt, mutta niin vain tapahtui ja merkitsen sen ylös itselleni "historiankirjoihin". Olin esirukouspalvelussa. Tilaisuuden lopuksi tarjosi M-L kahvit alakerrassa. Terhi-Marja autteli lopputiskauksissa. Oli hyvä tilaisuus käsitykseni mukaan. Vietyäni Salmen kotiin, hain M-L:n ja kompsut rukoushuoneelta. 23 jälkeen olimme kotona. Sytyttelin tulet takkaan ja söimme iltapalaa. 

"Elävän uskon lahjoittaa yksin Jeesus Kristus, kun hänen verensä pyyhkii pois syntimme ja synnyttää sisässämme uuden elämän. Tämä on pelastavaa uskoa. Ja se on jokaisella Jeesukseen uskovalla aivan samanlaista ihonväristä, rodusta, asuinpaikasta, kielestä ja varallisuudesta riippumatta.

Emme tule omalla uskollamme autuaiksi vaan hukumme. Autuuden tuo yksin usko Jeesukseen" (Tapio Nousiainen, Yksi ainoa elämä, Päivä Oy 2011, s. 75).

Siunausta!

Ps. "Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta" (Room. 3:22).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti