20170317

17.3.

Nousimme harmaaseen aamuun - 2.6 plussalla. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Markuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 hain Danielin koulusta meille.

13 oli vuorossa Emilian hakeminen.

Söimme.

M-L leipoi tänään tilaisuutta varten.

Denis haki lapset meiltä.

M-L meni helluntairukoushuoneelle tilaisuuteen leipomustensa kanssa. Oli siellä tarjoilupuolella parissa tilaisuudessa.

Kävin sillä aikaa kun M-L oli pois 8.3 km lenkillä Tarvaalan suunnassa. Pyörätie niin sula, että olin tavallisilla lenkkareillä. Alkupäässä oli sellaista iljannetta, että piti olla varovainen.

Tein joitakin valmisteluja SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaa varten.

Kun M-L tuli kotiin 18 maissa rukoushuoneelta, lähdimme heti yhdessä kävelylenkille raikkaaseen ulkoilmaan. Kirjapainonmäen suunnassa kuljeskeltiin. Matkalla tuli kutsu saunaan Denikselle. Niimpä menimme sinne ohimennessämme. Deniksen ja Danielin kanssa saunoimme.

Saunan jälkeen jatkoimme lenkin kotiin. Sellainen 1h 30 min. lenkki.

"Evankelioinnin työntövoimana on oltava kaipuu tavoittaa uusia ihmisiä, vaikka sen hintana olisi oma mukavuus. Vain suuri näky innoittaa lähetystyöntekijöitä ottamaan askeleita uudelle maalle ...

... Kaikissa ammattiryhmissä tarvitaan evankelistoja ja kristittyjä tiimejä, jotka tekevät työtä evankelioinnin puolesta. Tarpeet ovat yksinkertaisesti niin suuret, että tarvitaan radikaaleja toimenpiteitä ...

... Ehkä nämä ihmiset voisivat myös tyytyä vaatimattomampaan elintasoon niin, että tärkeintä ei ole raha vaan evankeliumi" (Sanoin. Teoin. Ihmein. Hengen voimassa, Jonas Ahlsved, Päivä Oy 2010, s. 201, 202).

Siunausta!

Ps. "Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa" (1. Kor. 15:58).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti