20170304

4.3.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Saarijärven Arsille!

Noustessamme lauantaihin oli 7.5 astetta pakkasella. Puut olivat edelleen kauniisti lumivaipassaan. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Matteuksen evankeliumia. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle paasto- ja rukouspäivään. Rautasen Jussi tuli kyydissäni. Klo 10-10.45 rukousjaksossa oli: 9 henkeä, klo 11-11.45: 14 henkeä, klo 12-12.45: 15 henkeä ja klo 13-13.45 16 henkeä.

Palattuani kotiin rukoushuoneelta laitoin tulen takkaan. Seurasimme Lahden MM-hiihtoja ja söimme hyvää ruokaa. Keitin myös kahvit.

Kävimme M-L:n kanssa hakemassa Tuijan ja Jussin ja menimme 17:ksi Deniksen 30 v synttäreille, heille. Sinne tulivat myös Timo, Pia ja Milena, sekä Paavo ja Antti, myös Alpo, ynnä Lauri ja Eija.. Joimme kahvia ja mitä kukin, sekä söimme kaikenlaisia herkkuja - imeliin en sortunut kuitenkaan. Aydämelliset onnittelut vielä tässäkin Denikselle ja Jumalan siunausta ja johdatusta tuleviin päiviin!

Tulimme kotiin syttäreiltä tuossa 20.30 maissa. Lähdin sitten 8.3 km lenkille Tarvaalan suuntaan. Daniel halusi myös lähteä mukaan potkukelkallaan. Niinpä menimme tyttärenpojan kanssa kaksistaan. Daniel on sosiaalinen poika - puhetta pulppuili koko ajan mukavasti. Taivaalla näkyi hetken pilvien takaa kuun sirppi. Pakkasta 5.4. Mukava sää.

Pikkisen vielä piti ottaa teetä ja sen kanssa jotain.

"Joku tuntematon on kirjoittanut seuraavat säkeet:

"Punarinta sanoi varpuselle:
Haluaisin niin kovasti tietää,
miksi nämä ahdistuneet ihmisolennot
ryntäilevät ympäriinsä suurta huolta kantaen.
Varpunen vastasi punarinnalle:
Ystäväni, luulen sen johtuvan siitä,
ettei heillä ole Taivaallista isää,
Häntä, joka pitää huolta sinusta ja minusta" 

(Billy Graham, Tänään on toivoa, Viisauden ja uskon sanoja, Kuva ja Sana 2009, s. 76).

Siunausta!

Ps. "Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa" (Ps. 84:6).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti