20170329

29.3.

Marja-Leena kävi viepäsemässä lapset - Emilian ja Danielin - kouluun. Oli väsynyt niin meni vielä tultuaan pitkälleen. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. Sytyttelin tulen takkaan.

Sittempä lähdinkin jakelemaan kutsuja 250 kpl, sekä Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia Tarvaalan alueelle - reunoja myöten. Ihmisiä kutsutaan kutsuilla Tarvaalan koululla olevaan KYLÄILTAAN, jokas on pe. 31.3. klo 18.30. Tule sinäkin ja pyydä muitakin mukaan! Tietoa tilaisuudesta tuossa blogijutun vieressä. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, mutta oli aika kylmää kuitenkin.

Palailtuani kylältä söin ja join kahvia.

Syönnin jälkeen menin vähäksi aikaa Deniksen pihaan sirkkelöimään rankoja. Kun Terhi-marja tuli töistä kotiin - ja lapset samalla, jotka otti koululta kyytiin - joimme pian kahvit. Vähän vielä pätkin kahvin jälkeen puita ennen kuin lähdin kotiin.

Sen jälkeen olikin vuorossa "pieni tallustelu" - 8.3 km - Tarvaalan suunnassa. Aurinko se vain paistoi ja oli viileää.

Laitoin tulet takkaan.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle seurakunnallisen raamattukoulun iltaan. Arto Riihinen oli opetusvuorossa. Rautasen Jussi ja Moision Tarmo johtivat ylistykseen. Opetuksen jälkeen oli rukousta. 

Kokouksen jälkeen iltapalaa ja teetä kotona.

"Oletko koskaan ajatellut iankaikkisuutta ja osaasi siellä? Jumalan lahjoittama ainutkertainen elämä muuttuu ruumiillisessa kuolemassa joko ikuiseksi elämäksi henkemme erotessa ruumiista ja siirtyessä Jeesuksen luo tai ikuiseksi ja kolkoksi olemassaoloksi kadotetun hengen eläessä ikuisesti erossa Jumalasta.

Jotkut jumalattomat lohduttavat itseään sillä, että ihmisen olemassaolo sammuu ruumiillisessa kuolemassa olemattomiin kuin lampun liekki.

Miten surkea erehdys ja saatanallinen valhe. Liian myöhään monet huomaavat erehdyksensä, kun he vajoavat synkkään olotilaan, jossa ei ole enää aikaa ...

... Vasta ajan rajan tuolla puolen käsitämme lopullisesti, kuinka vakava ja kallisarvoinen on ainutkertainen ihmiselämä. Sen vuoksi meidän tulisi ottaa pelastuskysymyksemme täysin vakavasti. Tässä ja nyt, kun meillä vielä on aikaa" (Tapio Nousiainen, Yksi ainoa elämä, Päivä Oy 2011, s. 40, 41).

Siunausta!

Ps. "Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät"  (Matt. 7:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti