20170330

30.3.

Laitan tähän alkuun onnitteluita: Sydämelliset onnittelumme täältä meiltä Sarille ja Ernolle pienokaisen syntymän johdosta! Taivaan Isän siunausta lapselle ja koko perheelle! Sydämelliset onnittelut myös isovanhemmille - Eijalle ja Eerolle, Leenalle ja Anterolle - uuden lapsenlapsen syntymästä! Siunausta teille jokaiselle!

Tänäänkin oli aurinkoinen päivä ja sininen taivas. Noustessani oli miinuksella 1.3 - siis astetta. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Rukoushetken jälkeen menin rantteelle Deniksen ja Terhi-Marjan pihaan sirkkelöimään rankoja. Aurinko paistoi. Kävin 12 maissa hakemassa Emilian koulusta meille. Samalla reissulla söin ja join kahvia. Sitten palasin sirkkelin ääreen. Kun Terhi-Marja tuli töistä kotiin, joimme siellä kahvit. Daniel ja hänen koulukaverinsa tulivat samassa kyydissä koulusta heille. Yhden kottarillisen työnsivät puita liiteriin pojat. Kahvin jälkeen vielä jonkinaikaa sirklasin kunnes lähdin kotiin.

Samantien laitoin sukset autoon ja menin 16 jälkeen Kusiaismäkeen hiihtelemään 21 km. Mukavan raikas sää. Minulle tuli siellä hyvä tilaisuus todistaa yhdelle miehelle ja jutella hänen kanssaan hengellisistä(kin) asioista. Avointa.

Kotiuduttuani lähti M-L kylälle kauppa-asioille. Hän on tänään leiponut huomista KYLÄILTAA varten. Ilta on klo 18.30 Tarvaalan koululla. Tervetuloa mukaan! Rukoile illan puolesta! Kiitos! Hiihtelyn jälkeen sytyttelin tulen takkaan ja söin iltapalaa.

Lueskelin kirjaa.

"Lähes kaksituhatta vuott sitten vuotanut ristin veri on voimassa yhä tänä päivänä. Älä usko saatanan, teosofien ja idän uskontojen valhetta, että voisit sovittaa syntisi kuoleman jälkeen ja pelastua. Älä usko katolilaisten oppiin kiirastulesta: että kärsittyään kiirastulessa määrätyn ajan syntiensä suuruuden mukaan jumalaton ja syntinen lopulta pääsee niistä puhdistettuna taivaaseen.

Koko Raamattu on täynnä lupauksia iankaikkisesta elämästä niille, jotka täällä maan päällä tekevät parannuksen ja ottavat vastaan Jeesuksen. Mutta se on myös täynnä varoituksia siitä, että ajallisen kuoleman jälkeen emme boi pelastua.

Jumala ei tingi Sanastaan. Älä anna huumata itseäsi valheellisilla sulosanoilla rakastavasta Jumalasta. Jumala on rakkaus, mutta vain Jeesuksessa Kristuksessa.

Juuri nyt, tämän ainutkertaisen elämäsi aikana Jumala odottaa sinulta ratkaisua pelastuskysymyksessäsi. Sillä Ihmisen Pojalla on valta antaa syntejä anteeksi vain maan päällä" (Tapio Nousiainen, Yksi ainoa elämä, Päivä Oy 2011, s. 58, 59).

Siunausta!

Ps. "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole" (Joh. 11:25-26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti