20171101

1.11.

Komeasti kolme ykköstä kuun vaihtumisen merkiksi. Nousin 7 aikaan ja lähdin kävelemään kohti terveyskeskusta. 2.8 astetta pakkasella. Kävin verikokeissa - pitkäaikaissokeri, mm. Sitten vain tossua toisen eteen ja kotiin. sellainen 10.5 km aamulenkki. Menomatkalla selkeä sää, palatessa oli laskeutunut sumua. 

Marja-Leena oli jo aamulla vienyt lapset - Emilian ja Danielin kouluun. Aamupalaa ja kahvia sitten vaan - niitähän ei ennen verikokeita saanut nauttia. 

Luin Psalmien kirjaa. M-L luki "Muromaa" ja kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 hain Danielin koulusta meille - Emiliakin kävi moikkailemassa autolla. Palokunta oli koululla tänään opettamassa ja harjoituttamassa. Emilialla oli mennyt hyvin pullojen kaato käsinpumpattavalla vesisuihkulla.

Kävimme M-L:n ja Danielin kanssa syömässä Halpa-Hallissa - me isommat seisovasta ja Daniel pekonihampurilaisen. Sieltä menimme hakemaan omenoita Toikkasilta. Sieltä suoraan ajoimme Danielin kotipihaan. Odottelimme siellä niin kauan kun äiti ja Emilia tulivat kotiin - T-M tuli töistä ja nappasi tyttönsä ohimennessään mukaan.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 12 km. Tuli hieno kuutamo. Lopetellessani miltei pyöreä kuu paistoi kirkkaasti - hiihtäjän varjokin näkyi selvästi. Tähdistökin ilmestyi taivaankannelle. Alhaalla laaksossa oli sumua, ylempänä rinteellä ei. Mukava sää oli hiihdellä. Aika pimeäähän se lopussa oli - valot kun eivät ole vielä päällä. 7.8 astetta pakkasta tullessani kotiin. Ilmankos se jo veti partahaivenia jäähän.

Palatessani hiihtämästä oli Emilia ajellut pyörineen meille. Olivat mummin kanssa neulomassa. 

Lähdimme 19:ksi Jesaja 62 rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. Vesa rautasaari johteli. Mika Turunen puhui selvää tekstiä - taitaa olla jo hänen fasebookissaan kuultavana. Rukoilimme.

Tulimme kotiin kokouksesta kaupan kautta.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Minä sanon Herralle: Sinä olet minun Jumalani. Herra, ota korviisi minun rukousteni ääni" (Ps. 140:7).



Olisi hienoa, jos olet ajatellut lähteä matkalle Turkuun, että ilmoittautuisit mahdollisimma pian. Näin saisimme varmistettua bussifirmalle, saammeko tarpeeksi lähtijöitä. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti