20171120

20.11.

Nousin 7.15. Lämpötila plussalla 0.7. Vähän härmää maassa - taisi kylmästä johtuen. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 7.45:ksi.

Ensitöikseni sytyttelin kynttilän keittiön pöydällä. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Tein jotain Kristuspäivämatkan eteen.

Marja-Leena luki kohdan Muromasta ja hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 hain Emilian koulusta meille.

13 hain Danielin meille koulusta.

Söimme. M-L on leiponut tänään illan tilaisuutta varten.

M-L:llakin ollut tänään yhteyksiä, joiden kautta voi tulla joku Kristuspäivämatkalle.

Ajelin Kannonkoskella hakemassa avaimen Osuuspankista - POP-pankki.

16.30 jälkeen lähdimme M-L:n kanssa liikenteeseen - tarjoilu- ym. tavarat mukanamme. Otimme matkalta Salmen kyytiin ja ajelimme Kannonkoskelle. Kyllähän sateli kovasti lunta matkalla. Siellä oli KYLÄILTA klo 18. Mukana oli 22 ihmistä. Johtelin illan. Alkulaulun - Teemu Lehtomäen kitarasäestyksellä, Teemun ja allekirjoittaneen esilaulannalla - jälkeen Raija Kalenius soitti kappaleen harmonikalla, jonka jälkeen Puhtaat purjeet -lauluryhmä lauloi Raijan säestyksellä. Matti Lehtomäki aloitti tilaisuuden puheosuudet ja johteli alkurukoukseen. Yhteislaulun jälkeen puheenvuoron käytti Paavo Pitkänen. Yhteislaulun, Raija Kaleniuksen harmonikansoiton ja "Puhtaiden purjeiden" laulun jälkeen lauloi, puhui ja lauloi Teemu Lehtomäki. Yhteislaulun jälkeen puhuin minä ja johdin tilaisuuden loppuun. Sen jälkeen lauloimme vielä yhden yhteislaulun. Iloitsin illasta. Veren evankeliumi oli niin hyvin kaikessa esillä. Annoin myös infoa Kristuspäivämatkasta - yksi ihminen ilmoittautui. Tosin hänen kanssaan oli jo aiemmin vähän puhetta asiasta. Jotkut olivat myös kiinnostuneita matkasta. Toivottavasti ilmoittautuvat mukaan. Kun kokous oli muuten ohi, joimme M-L:n tarjoamat maistuvat kahvit monenlaisten "kastettavien" kera.

Vietyämme salmen kotiin, kävimme viemässä pienen lahjan Henrille ja Suville.

Tullessamme kotiin oli lämpötila nollassa - ulkona.

Laitoin takkaan tulen.

Taitaapa tulla tekopalkisiltanikin - Kangasniemeltä - joitakin meidän Kristuspäiväbussiimme JKL:stä. Mukavata. Sieltähän voisi tulla vaikka sukulaisiakin - ainaskin tuttuja. Näkkyypä.

Vielä sitä kotonakin piti juoda teetä ja ottaa iltapalasta.

Siunausta!

Ps. "Mutta sittenkuin Johannes oli pantu vankeuteen, meni hän Galileaan ja saarnasi Jumalan evankeliumia ja sanoi: Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää siis parannus ja uskokaa evankeliumi" (Mark. 1:14-15).


VIELÄ VOI ILMOITTAUTUA BUSSIMATKALLE KRISTUSPÄIVÄÄN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti