20171105

5.11.

Sehän lähti kovaa vauhtia menemään tämä marraskuu. 5.4 astetta oli läpöisellä noustessamme tähän päivään, joka on sunnuntai. Taivas oli harmaa. Viimeisetkin lumien rippeet olivat tipotiessaan - vai kuin tipo tiessään. Aamupalaa söimme ja kahvia/teetä joimme. Luin Sananlaskujen kirjaa - ja kynttilä paloi tunnelmallisesti.

Ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle. Ennätimme hetken olemaan klo 10 alkaneessa rukoushetkessä - jossa taisi olla kymmenkunta rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa Ehtoollisjuhla, jonka johti Arto Riihinen. Kuoro lauloi. Mika Turunen saarnasi. Oli Kristuskeskeinen puhe - suosittelen kuuntelemaan Uskotv:sta, Saarijärven helluntaiseurakunnan kohdalta. Vietimme ehtoollista. Tilaisuuden jälkeen oli vielä asiakokous. Jakelin ennen ja jälkeen tilaisuuden Rintamaposteja, niille, joille se menee paperiversiona.

Palattuamme kokouksesta kotiin söimme - ja kahvikin maistui.

Ajelin kylälle Heikkilänmutkan kautta - vein "laskurkkeja" Päiville, M-L laittoi. Jatkoin urheilukentälle, jossa tein 10 km lenkin. Joka toisen km:n juostahissuttelin ja joka toisen kävelin. N. 6-7 astetta lämmintä. Mukavahan se oli taas lumesta vapaalla radalla tallustella.

Tultuani kotiin kävin liiteristä koluamassa - otsalamppu päässä - puita ja sytyttelin tulen takkaan.

Lueskelin illan mittaan Marja Korhosen kirjaa. En ole sitä aikaisemmin lukenut. Sain Joulun lapsi -konsertista työväentalolta arpajaisvoitoksi. Melkoista selviytymistarinaa.

Siunausta!

Ps. "Jos olet viisas, olet omaksi hyväksesi viisas; ja jos olet pilkkaaja, saat sinä sen yksin kestää" (Sananl. 9:12).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti