20171118

18.11.

Nousimme lauhkeaan lauantaihin - 1.3 astetta lämmintä. Lumettomat maat. Pilviä, sininen taivas näkyi.

Aamupalaa syötyämme ja kahvia/teetä juotuamme, luin Sananlaskujen kirjaa. Marja-Leena luki kohdan Muromasta ja hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi menin Danielin ja Emilian kanssa Halpa-Halliin. Sinne saivat lapset viedä tänään piirustuksia jouluun liittyen - Emilia ja Danielkin veivät. Piirustukset laitetaan seinälle näkyville. Jokainen, joka toi piirustuksen, sai lahjapussin, jossa oli hengellinen lasten joululehti ja erilaissta mukavaa - karkkia, mehua, pieniä esineitä. Samalla tarjosin Danielille ja itselleni pekonihampurilaisen - Emilia ei halunnut, kun oli kotona syönyt runsaasti.

M-L leipoi pullaa.

Söimme.

16 jälkeen lähdimme M-L:n kanssa "Timoille" Höytiän kuusikoihin. Menomatkalla M-L vei "Terheille" juuri paistettua pullaa. Myös "Timoille." Siellä oli koko perhe kotosalla - lisäksi Miron kaveripoika. Uunissa paloi tuli. Pöydällä kynttilä - ja "kongeillakin" valoja. Joimme kahvia ja otimme tarjoiluja. Pieni tyttövauva pötkötteli välillä äidin, isän ja mummin sylissä. Timon kanssa kävimme mökkisaunan hyvissä löylyissä. Hyviä jutteluita meille ajankohtaisista Sanan asioista. Toiset katselivat tykin kautta talon yläkerrassa kuvia. mekin niitä ennätimme katselemaan osan. Aika kuluu nopeasti. Kuvia katsellessa sen huomasi, kun vertasi lasten kokoa nykyiseen.

Taisi olla 21.30 maissa kun tulimme kotiin. Laitoin tulen takkaan. 

Siunausta!

Ps. "Avaa suusi mykän hyväksi, oikeuden hankkimiseksi kaikille sortuville. Avaa suusi, tuomitse oikein, hanki kurjalle ja köyhälle oikeus" (Sananl. 31:8,9).

Vielä ehtii ilmoittautumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti