20171130

30.11.

Minäpä onnittelen sydämellisillä onnitteluilla Pietilän Anttia nimipäivän johdosta.!

Tulipahan eletyksi tämänkin vuoden marraskuu. Kuinkahan monen vuoden marraskuita vielä edessäpäin on itsekullakin elettäväksi? Eihän täällä ikuisesti olla. Elämä ei kuitenkaan lopu siihen kun viimeinen päivämme maan päällä koittaa. Olemme ikuisuusolentoja. Missä vietämme iankaikkisuutemme? Taivaassa on paikka jokaiselle, joka uskoo jeesukseen. Iankaikkiseen kadotukseen päästäkdeen ei tarvitse tehdä mitään - ainoa ehto sinne pääsemiseksi on olla uskomatta elämänsä aikana Jeesukseen henkilökohtaisena Pelastajanaan ja Vapahtajanaan.

Tänkii aamuna nousin sängynpohjalta suhteellisen hyvissä ajoin. 2.0 lämmintä. Harmaata. Se oli piha vihreä taas - lumet huvenneet. Tihkutteli vesiä.

Juotuani kupin kahvia, mantelileivän kanssa, luin Saarnaajan kirjaa. Kääppäisin viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Iloisina seisoskelivat pihallaan reppuineen valmiina kun sinne ajelin. Riemuitsivat jo huomisesta päivästä - silloin saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista.

Palattuani koulukyytikeikalta söimme aamupalaa - kananmunan, paprikaa, kurkkua, pekonia, aikaisemmin keitettyjä lanttusuikaleita, joita oli vähän ruskistettu pannulla, heraproteiinia piimään sekoitettuna, mantelileipää ja joimme kahvia/teetä. No, nuo nyt etupäässä olivat minun syömisiäni. M-L vähän "eriä." Minä kun syön yleensä päivittäin mm. kaksi kananmunaa aamulla - paistettuna.  Marja-Leena luki kohdat Muromasta ja hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä - ihan siinä uskossa, että rukoukset kuullaan ja niihin vastataan.

11:ksi ajelin seurakuntatalon pihaan - siellä kirkkoherranviraston puolisessa osassa oli palaveri, johon pastorimme Mika pyysi minutkin mukaan. Siellä olivat koolla luterilaisen srk:n kirkkoherra, Jarmo Autonen, pastori Mervi Sahinaho, Vapaaseurakunnan pastori, Raimo Kauppinen, Helluntaiseurakunnan pastori, Mika Turunen ja lapsityöntekijämme, Sven Loosen. Joimme kahvit. Hyvähenkinen palaveri yhteistoiminnasta. Esittelyssä kerroimme itsestämme. Jäi sellainen tuntu "kuin olisi jotakin uutta ilmassa." Mukava oli seniorinkin olla mukana. Koska uskon, että Jumala kuulee rukouksia, niin uskon, että tämäkin on rukousvastaus. Mm. SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisessä rukousrintamassa olemme rukoilleet useammankin kerran kristittyjen yhteyden puolesta Saarijärvellä. Viimeisessäkin Rintamapostissamme oli tällainenkin rukousaihe: Kaikkien Jeesukseen uskovien yhteyden ja rakkauden puolesta Saarijärvellä. Palaverissa lisääntyi rukousrintamaan liittyneiden määrä kahdella. Hieno homma. 

13 kävin hakemassa Emilian koulusta heille. Daniel oli jo kotona - oli ollut lut. srk:n 10 vuotiaiden kokoontumisessa seurakuntatalolla.

Söimme höyrytettyä parsaa ja uunissa paistettua lohta. 

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. 

Laitoin takkaan tulen.

M-L on tänään leiponut ruisleipiä seurakunnan myyjäisiin.

Kävin hakemassa Emilian helluntairukoushuoneelta, Jippii -kerhosta, ja vein Vanhalle kansakoululle tanssiharjoituksiin - ei disko, eikä lava. Matkalla jätimme kaksi pientä poikaa kotiinsa.

19 jälkeen kävin saunassa Deniksen ja Danielin kanssa heillä. Pidettiin Danielin kanssa pientä "löylykilpailua" - Daniel viivytteli sen verran, että astui askelen jälkeeni pois saunasta pesuhuoneen puolelle. Raatailtiin vielä jonkin aikaa "pukuhuoneessa" Danielin kanssa.

Kotona vielä iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Vaeltakaamme säädyllisesti, niinkuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät" (Room. 13:13-14).

Vieläkin laitan tähän Kristuspäivämatkan infon. Voi ilmoittautua mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti