20171110

10.11.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelumme meidän ainoalle tyttärellemme vielä tässäkin! Iloitsemme sinusta! Ole siunattu tuleviin päiviin!


Non nii. Perjantai. Muistatko, missä kirjassa oli setä-perjantai? Marja-leena nousi tänään(kin) ennen minua ja kävi nakkaamassa Emilian ja Danielin kouluun - isä oli kyllä tänään kotona, mutta hänellä ei ollut autoa. 
Noustessani oli lämmintä 4.4 astetta. Sää ei ollut täysin harmaa - ja kohtapa alkoi seletä entisestään. Aurinkokin näyttäytyi. Ensimmäisen kerran näimme meidän ruokintapaikalla harmaatikka naaraan tänä aamuna.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan Muromasta ja Hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L leipoi tänään hyviä sämpylöitä - ja täytekakun pohjankin.

12 kävin hakemassa Danielin koulusta heille.

13 oli vuorossa Emilian haku - net ovat sellaisia vaarin hommia. No, kyllähän ne kaikki ovat vaarin hommia nämä minun hommani.

Söimme.

Tekaisin - ja työn kun näkee, niin tekijän tuntee - linnuille isomman ruokinta-automaatin pienempien rinnalle. Kun vein sen ruokintapaikalle, niin heti ottivat tekeleen omakseen.

Laitoin tulen takkaan.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Minä menin 8.3 km sauvakävelylenkille Tarvaalan suuntaan.

Kävin Tupaduuriin -illassa Vapaakirkossa klo 19. Salmen hain sinne mukaan. Ruutisen Jarmo johteli illan. Pyysin mahdollisuutta kertoa lyhyesti Kristuspäivän matkasta - niin alussa teinkin ja johdin rukoukseen Jarmon pyynnöstä. Paavo ja Ulla Pihlainen esiintyivät ensimmäisessä osiossa. Oli hyvä sessio. Seurakunnan pastori, Kauppisen Raimo, luki Isän rakkauskirjeen, jonka jälkeen Lakosen Jani & Co esiintyi loppuillan. Hyviä lauluja ja hyvä meininki. Lopussa oli kahvitarjoilu, johon en osallistunut. Kävin viemässä salmen kotiin ja tulin itsekin kotiin.

M-L neuloi.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään olen koettanut tehdä "jotakin" Kristuspäivän matkan eteen. Kolme ilmoittautunutta on joutunut perumaan matkansa. Tänään ilmoittautui kaksi uutta. Jos ei kukaan olisi perunut matkaansa, olisi meitä nyt 16 henkeä. Nyt meitä on kuitenkin 13 henkeä. Tervetuloa mukaanTurun matkalle. Laitan taas tuon matka-esitteen jutun loppuun. Uskomme vielä, että matka toteutuu. "Verkkoja on heitetty" sellaisiinkin suuntiin, joista voi tulla ihmisiä mukaan. 18.11. on matka-esitteessä ilmoitettu ilmoittautumisajan päättymisajankohdaksi. Voihan olla, että ihmiset ilmoittautuvat viimetipassakin. Mukaan voi tulla ilman muuta Saarijärven ulkopuoleltakin.

Siunausta!

Ps. "Älä sano: Minä kostan pahan; odota herraa, hän auttaa sinua" (Sananl. 20:22).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti