20171128

28.11.

Tiistaikin tuli että tupsahti. Hyvissä ajoin siihen nousin. 2.5 astetta lämpimällä sää. Harmaata. Juotuani vähän kahvia, kahvijuuston kera, kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Olivat jo molemmat reppuineen tulleet "ison tien" varteen, bussipysäkille - reipasta meininkiä.

Palattuani koulukyytireissulta laitoin aamupalaa - kahviakaan unohtamatta.

Aamupalan jälkeen menin hyvissä ajoin hiihtelemään Kusiaismäkeen 7.2 km. Tihkutteli vettä. Sumuakin oli. Selkenemisen merkkejäkin taivaalla. Vetinen oli keli - lumi taas ollut huventumaan päin.

Käväistyäni hiihtelyn jälkeen kotona, menin 11:ksi helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 9 rukoilijaa.

Luin Saarnaajan kirjaa.

13 kävin hakemassa Emilian koulusta meille. Otettuaan vähän välipalaa alkoi heti tehdä koulutehtäviään.

Syötyäni menin vielä kostealle Kusiaismäen hiihtoalueelle. Hiihtelin 7.5 km. 2.5 astetta lämmintä. Tänään meni kaksisataa rikki - 208.8 km olen hiihdellyt tämän syksyn lumilla. Ja kaikki niistä Saarijärvellä, Kusiaismäessä - jossa ei ole vielä tehty latuja. Seitsemänätoista päivänä marraskuussa olen hiihtänyt ja kahtena päivänä lokakuussa.

Palattuani "hiihättelemästä" laitoin tulen takkaan.

M-L leipoi pipareita tänään - ja mm. neuloskeli. 

Kävin saunan löylyissä hikoilemassa.

Iltapalaa ja teetä.

Sokeriarvot ovat olleet tänään(kin) hyvät

Seurasimme M-L:n kanssa Miko Puustellin live-rukousohjelmaa. Siinä oli mukana myös meidän seurakuntamme pastoripariskunta, Mika ja Ann-Nina Turunen.

Katsoimme myös Kannonkosken Osuuspankin kerhohuoneessa, ma. 20.11. klo 18, pidetyn Kyläillan. Se löytyy Teemu Lehtomäen "fasebookista." Sieltä löytynee muitakin taltiointeja kylillä pidetyistä(kin) tilaisuuksista.

Siunausta!

Ps. "Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niinkuin teidän keskuudessanne" (2. Tess. 3:1).

Minä nyt laitan vieläkin tämän Kristuspäivän bussimatka-ilmoituksen tähän näkyville - josko joku saisi viimehetken herätyksen lähteä mukaan. Vielä voi ilmoittautua matkalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti