20171108

8.11.

Taivas oli harmaana noustessani - Marja-Leena hiukan ennemmin nousi. 4.7 lämmintä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskuja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin sauvakävelylenkillä - kun ei ole luntaa niin on hiihdeltävä ilman suksia. 12.3 km käpöttelin - Leuhunkosken voimalaitoksen lenkin. Lenkin aikana alkoi aurinko paistamaan.

Loppumatkasta huomasin, että taitaa olla minun vaimoni punaisessa takissaan, joka välillä pysähdellen ja taivaallekin katsellen, kulki hitaasti eteenpäin, suihkarista, joka valkoisia juovia piirrellen kiiteli taivaalla, kuvia otellen. Ja niinhän olikin. Hän lähti kylälle asioille silloin kun minä lähdin tallailemaan lenkilleni. Ja oli ehtinyt sitten omalle lenkilleen. Loppumatkan menimmekin yksissä. Kävimme "Terheillä". Kaikki olivat kotona. Kahviakin Denis kupin ennätti tarjoilla.

Kotiin saavuttuamme söimme - ja minä join myös kahvia.

4.8 astetta lämmintä klo 16.30.

M-L neuloi.

18.30:ksi menin helluntairukoushuoneelle Herran kohtaamisen iltaan - n. 40 henkeä. Timo Ahola johteli. Paavo Järvinen puhui ja johti esirukouspalveluun.

Palattuani kokouksesta sytytin takkaan tulen.

Iltapalaa ja teetä.

Verensokerit tuppaavat olemaan liian korkealla.

Siunausta!

Ps. "Kehukoon sinua toinen, ei oma suusi; vieras, eikä omat huulesi" (Sananl. 27:2).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti