20171125

25.11.

Rautasaaren Katille, Stålin katille ja Kovasen Katille sydämelliset nimipäiväonnittelut.

Nousin hyvissä ajoin lauantaihin. Lämmintä 3.1 astetta. Harmaata. Ei ollut huimausta. verensokeri 6.1. - eli hyvä. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa.

Kävin hiihtämässä Kusiaismäessä 12 km. Sumua mennessäni. Selkeni aikalailla. Lämpötila Kusiaismäen hiihtokeskuksessa nollassa - sen huomasi siitäkin, että lumi alkoi rapeutua ja kovettua.

Tultuani hiihtämästä laitoin takkaan tulen.

Söimme 11 jälkeen.

13 haimme Raija-mamman kyytiin ja ajelimme Uuraisten Höytiälle lapsenlapsemme, Milkan, 17 v synttäreille. Vuodet ovat menneet nopsaan - vanhin lastenlapsemme on nyt tuon ikäinen. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat jälkeemme. Sydämelliset onnittelumme Milkalle vielä tässäkin ja taivaan Isän siunausta! Tarjoilut olivat hyvät. Tero-eno tuli myöhemmin Rasmuksen kanssa juhlimaan Milkaa. 

Milka, Miro, Emilia ja Daniel menivät Uuraisten Helluntaiseurakunnan järjestämään nuortentapahtumaan Helluntaitemppelille.

Kävimme illan mittaan saunomassa tien toisella puolella olevassa mökkisaunassa Timon, Deniksen ja teron kanssa. Mukavat löylyt.

Mukavien synttäreiden ja mukavan yhdessäolon jälkeen ajelimme kotiin, vietyämme Raijan kotiinsa. Sää oli nolla -asteinen. Taivaalla näkyivät tähdet kirkkaina.

Siunausta!

Ps. "Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa" (Ef. 6:10).


Linja-autoon sopii vielä. Lähde mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti